Hjælp til YouSee Login

Dit YouSee Login skal du bruge, når du vil logge på Mit YouSee eller når du vil have adgang til tv, film og serier og musik, når du er på farten.

Hvis du har YouSee Tv, Mobil, Bredbånd, YouSee Plus eller en tillægspakke til dit Tv-abonnement har du automatisk et YouSee Login, som du kan bruge til at logge ind på Mit YouSee.

Har du tv fra YouSee gennem din forening, og har du ikke andre YouSee produkter eller et YouSee login, skal du oprette et YouSee Login.

Glemt login

Har du glemt dit login, kan du få et nyt. Du skal blot bruge dit mobilnummer, fastnetnummer eller din e-mail adresse.

Få et nyt YouSee login

Brug det rigtige YouSee Login

Du skal være opmærksom på, at du har to forskellige YouSee Logins, hvis du både har YouSee Mobil og YouSee Tv, Bredbånd eller YouSee Plus. Det er de logins du bruger, når du logger på Mit YouSee:

• Login til YouSee Tv, Bredbånd eller YouSee Plus giver adgang til YouSee Musik, tv, film, serier, HBO Nordic og C More på computer, tablet og mobil, hvis det er inkluderet i dit abonnement.
  • Login til YouSee Mobil giver adgang til YouSee Musik, hvis det er inkluderet i dit abonnement. YouSee Mobil giver ikke adgang til at se tv, film og serier på computer, tablet og mobil.

Bemærk, hvis du både har mobil og for eksempel bredbånd hos YouSee kan du overfører din musik og playlister fra det ene login til det andet.