Sådan opsiger du et abonnement

I Kundeservice kan vi stoppe et abonnement for dig eller tilbyde dig et abonnement, der passer til dine nye behov.

Hvordan opsiger jeg et abonnement over telefonen?

Ønsker du at opsige et abonnement, sidder Kundeservice klar ved telefonen til at besvare dit opkald.

Ring til Kundeservice på 70 70 40 40

Over telefonen kan vi også rådgive dig og skræddersy løsninger til dine behov, hvis du overvejer en anden løsning. Du kan få andre kanaler på dit tv, få mere fart på internettet eller bytte dit telefoniprodukt ud med ét, der passer bedre til dig og dine behov. Under alle omstændigheder vil vi meget gerne vide, hvad årsagen er, så vi kan blive bedre.

Flytter du adresse, kan du undersøge, om du kan få dine abonnementer med til den nye bolig. Det gør du ved at melde flytning til YouSee online. Så tjekker vi, om vi kan levere det, du ønsker, til din nye adresse.

Hvordan opsiger jeg et abonnement online?

Opsiger du dit abonnement online, skal du være opmærksom på, at der oftest vil være en svartid på 4-6 dage.

1. Gå til YouSee's kontaktside
  2. Klik på det produkt, du ønsker at opsige
  3. Klik på Opsigelse og derefter klik på Skriv en mail til os
  4. Udfyld felterne og klik på Send

For at opsige dit abonnement på YouBio, skal du framelde det online på Mit YouSee. Du kan stoppe dit YouBio abonnement ved udgangen af en måned.

Sådan stopper du dit YouBio abonnement

Hvornår kan jeg stoppe et abonnement?

Du kan opsige dit abonnement på YouSee TV, Bland Selv, Ekstra Kanaler og YouSee Plus Boksen med minimum én måneds varsel til udgang af en måned.

Du kan opsige dit abonnement på YouSee Bredbånd, Mobil og Telefoni med varsel på mindst 1 måned fra hvilken som helst i dag i måneden.

Bemærk, at der kan være en bindingsperiode på dit abonnement.

Se om dit abonnement har en bindingsperiode

Hvad betyder opsigelsen for mine andre services?

Du skal være opmærksom på, at du kan miste andre services end dem, du vil opsige. Det er der flere grunde til. F.eks. skal du altid have et tv-abonnement hos YouSee for at få andre tilhørende tjeneste, og du skal have et bredbåndsabonnement for at få telefoni hos YouSee.

Det betyder, at opsiger du din tv-pakke (YouSee TV), mister du også automatisk:

• YouSee Plus, hvis du har det
  • YouSee Bredbånd, hvis du har det
  • YouSee Telefoni, hvis du har det

Opsiger du YouSee Bredbånd, mister du også automatisk:

• YouSee Telefoni, hvis du har det
  • Din YouSee e-mail-adresse
  • YouSee Play TV & Film
  • Live-tv: Muligheden for at se dine tv-kanaler på din pc

Opsiger du dit mobilabonnement, mister du også automatisk:

• YouSee Play Musik (hvis det indgår som del af dit abonnement)

Sådan sender du dit lånte udstyr tilbage til os

Har du lånt udstyr af os, skal du returnere det, når du opsiger abonnementet.

YouSee Plus Boksen og bredbåndsmodemmer, hvis vi har udlånt sådan ét til dig) skal du sende til denne adresse:

YouSee A/S
C/O Leman Express
Ventrupvej 6
2670 Greve

Mobil bredbåndsmodem - hvis du ikke har købt modemmet sendes til

YouSee A/S
Datavej 10
5220 Odense SØ

Se flere af vores abonnementsvilkår

I abonnementsvilkårene for dit YouSee-produkt kan d blandt andet læse om, hvordan du ellers kan opsige dit abonnement.

Læs abonnementsvilkårene for YouSee