Sådan skifter du navn og adgangskode til dit Wi-Fi

Du kan selv skifte både navn og adgangskode til dit Wi-Fi. Hvordan du gør, afhænger af, om du er i eller uden for hjemmet.

Når du skifter navn og adgangskode til dit Wi-Fi er der nogle krav, de skal leve op til:

  • Netværksnavnet skal være mellem 4 og 20 tegn langt
  • Adgangskoden skal være på mellem 8 og 16 tegn og må ikke indeholde mellemrum

Du behøver ikke at skifte både navn og adgangskode.

  • Er du inden for hjemmet, hvor dit bredbånd er installeret, kan du ændre navn og adgangskode via Mitwifi.dk. Her skal du ikke bruge dine log-in oplysninger
  • Er du uden for hjemmet, hvor dit bredbånd er installeret, kan du du ændre navn og adgangskode via både Mit YouSee og Mitwifi.dk. Her skal du bruge dine log-in oplysninger

Når du skifter navn eller adgangskode til dit Wi-Fi, skal du opdatere oplysningerne på de enheder, du bruger til at gå på Wi-Fi (f.eks. din smartphone eller computer).

Skift navn og adgangskode til Wi-Fi via Mitwifi.dk

1. Gå til Mitwifi.dk

2. Find Trådløs Netværksoplysninger

3. Klik på Rediger

Gå på mitwifi.dk, Trådløst netværk og herunder trykke på den grønne knap Rediger

4. I feltet Netværksnavn (SSID) kan du skrive det nye navn til dit Wi-Fi

5. I feltet Netværksnøgle kan du skrive den nye adgangskode til dit Wi-Fi

6. Klik på Ok

I Netværksnavn kan du omdøbe dit netværk. I feltet Netværksnøgle kan du skifte din adgangskode.

7. Afslut ved at klikke på Næste

Tryk på den grønne knap Næste for at gemme og afslutte dine ændringer

Skift navn og adgangskode til dit     Wi-Fi via Mit YouSee

1. Gå til Mit YouSee

2. Klik på Mit bredbånd

For at skifte navn eller kode til dit Wi-Fi skal du logge på Mit YouSee og trykke på Mit bredbånd

3. Klik på Trådløst netværk (WiFi kode) i menuen til venstre

4. Klik på Rediger

Vælg menupunktet Trådløst netværk (WiFi kode) og tryk så på Rediger

5. I feltet Nyt netværksnavn kan du skrive det nye navn til dit Wi-Fi

6. I feltet Ny netværksnøgle kan du skrive den nye adgangskode til dit Wi-Fi

7. Afslut ved at klikke på Gem ændringer

Lav dine ændringer og gem dem ved at trykke på den orange knap Gem ændringer