Sådan installerer du YouSee Sikkerhedspakken

YouSee Sikkerhedspakken er en samlet sikkerhedsløsning for dig, der vil beskytte dine data og privatliv, når du er online. Programmet kan hentes til både Windows og Mac OS.

YouSee Sikkerhedspakken til Mac OS

Med YouSee Sikkerhedspakke får du antivirus, anti-spyware, forældrekontrol og andre funktioner, der beskytter dig, når du er online for at surfe, spille, gå på netbank osv.

Sikkerhedspakken skal installeres på alle de computere, du ønsker beskyttelse på. Du kan installere Sikkerhedspakken på op til 5 computere. Inden du installerer programmet, skal du være sikker på, at du ikke har andre virusprogrammer på din computer.

Læs mere om YouSee Sikkerhedspakke

Krav til din computer

For at kunne bruge YouSee Sikkerhedspakken er der nogle krav, som din computer skal leve op til:

• Styresystem: Mac OS X 10.9 (Mavericks), Mac OS X 10.8 (Mountain Lion). Mac OS X 10.7 (Lion), Mac OS X 10.6 (Snow Leopard), Macbook (Air, Pro)
  • Processor: Intel CPU

Installér YouSee Sikkerhedspakken til Mac OS

Download YouSee Sikkerhedspakke

1. Åbn installationsfilen. Den vil som regel lægge sig i din Overførselsmappe

Find installationsfilen i din Overførselsmappe for at installere YouSee Sikkerhedspakken på din mac

2. Klik på Fortsæt

Tryk på Fortsæt for at komme i gang med installationen

3. Vælg installationssprog og klik på Fortsæt

Vælg Fortsæt igen

4. Klik på Enig. Når du gør dét, accepterer du licensvilkårerne

Erklær dig enig i betingelserne for YouSee Sikkerhedspakken

5. Klik på Installer

Tryk på Installer for at installere YouSee Sikkerhedspakken

6. Indtast navn og adgangskoden, du har knyttet til din computer, og klik på Installer software

Skriv dit navn og adgangskode som du har tilknyttet din Mac for at installere programmet

7. Klik på Luk, når installeringen er udført

Når installeringen er færdig skal du trykke på Luk