Find dit netværks-id til dit tv eller tv-boks

Dit netværks-id eller netværksnummer gør dig i stand til at kunne modtage dine digitale tv-kanaler på dit tv.

Inden du kan komme i gang med at se dine digitale tv-kanaler fra os, skal du have dem indlæst på dit tv eller boks ved hjælp af netværks-id.

Hvilket netværks-id, du skal bruge, afhænger af, om du ser tv med en digital tv-boks, eller du bruger et tv med en indbygget digital tv-modtager også kaldet en DVB-C-modtager.

Se tekniske detaljer om digitalt tv med DVB-C-modtager

Oversigt over netværks-id

Vi har lavet en oversigt til dig, som viser det netværks-id, du skal bruge alt afhængigt af, om du bruger digitalt tv, YouSee Plus boks, YouBio boks eller en digital tv-boks, som ikke er fra os. Har du en digital tv-boks, som ikke er fra os, skal du bruge samme netværks-id, som hvis du havde et tv med digital tv-modtager.

Fælles for de forskellige tv-modtagere er, at der er forskel på dit netværks-id afhængigt af, om du har en tv-pakke med eller uden Bland Selv, Ekstrakanaler eller Ekstrapakker.

Bemærk, at hvis du bruger en YouSee Plus Boks eller YouBio Boks, så vil boksene typisk selv finde netværks-id’et.

Digital tv

Tv-pakke uden Bland Selv men med Ekstrakanaler og Ekstrapakker  Tv-pakke med Bland selv
 Netværks-id: (00)100  Netværks-id: (00)111
MPEG 4 TV / DVB-C TV

YouSee boksen eller HD standardboks (Samsung)

Tv-pakke uden Bland Selv men med Ekstrakanaler og Ekstrapakker Tv-pakke med Bland Selv
 Netværks-id: (00)120 Netværks-id (00)111*
YouSee Boksen

YouBio boksen

• Tv-pakke uden Bland Selv men med Ekstrakanaler og Ekstrapakker
    Netværks-id: (00)125

• Tv-pakke med Bland Selv
    Kan ikke bruges til med Bland Selv-pakker, Ekstrakanaler eller Ekstrapakker endnu**

YouBio Boksen

Har du en YouSee Plus-boks og har du en Bland Selv-pakke, kan det være nødvendigt at deaktivere eller slette din favoritliste, hvis dine tv-kanaler ikke bliver indlæst.

** YouBio Boksen kan endnu ikke modtage Bland Selv-kanaler og ekstrakanaler.

Sådan deaktiverer eller sletter du en favoritliste

Enkelte foreninger bruger et andet netværks-id end standarden. Se her hvilke foreninger, der bruger et andet netværks-id.

Bolig- eller antenneforening Netværks-id
Hørgården og Remisevænget 200
Klovborg  800
Lindved  700
Raskmølle  300
Skibby og Kirke Hyllinge  200
Tørring  500
Uldum  200
Ølholm  600
Åle  400

Yderligere informationer dit tv kan få brug for

Udover at blive bedt om at indtaste et netværks-id ved indlæsning af tv-kanaler, kan du også få besked om at angive enten frekvens, symbolrate eller modulation. Disse oplysninger kan du finde i nedenstående tabel.

Frekvens 143000 kHz
Symbolrate 6875
Modulation 64

Indlæsning af kanaler

Når du bruger YouSee Plus-boksen eller YouBio Boksen, vil dine tv-kanaler typisk blive indlæst automatisk. For tv med digitalmodtagere skal du selv finde tv-kanalerne med de angivne oplysninger. Vi har derfor lavet trin for trin-vejledninger til tv med indbygget digital-modtager – DVB-C-modtager, som du kan følge.

Sådan indlæser du dine tv-kanaler på tv med indbygget digitalmodtager