Hvordan installerer jeg YouSee WiFi Mesh Extender?

WiFi Mesh Extender kommer i to varianter. En kasse med en extender i og en kasse med to extendere i. Vi anbefaler at hente AirTies WiFi app i enten App Store eller via Google Play.

Med denne app kan extenderne konfigureres og netværket kan overvåges. Ved installation fra app, kables første extender til modem via ethernet og app’en åbnes.
Der foretages registrering med mailadresse inden installationen startes.

Nedenfor kan du se. hvordan du kan opsætte én eller flere WiFi Mesh Extenders.

Opsætning af én extender

Når der alene opsættes én enhed, så kan den kun opsættes som AP (Access Punkt) via kabelforbindelse til modem eller som Repeater via trådløs forbindelse til modem.

Opsætning som AP (Access Punkt)

1. Placer extenderen så centralt i husstanden som dit ethernet kabel tillader.
  2. Extenderen kables til strømstikket med strømkablet.  Herefter kables extenderen til modem med ethernet kabel i vilkårlig gul port.
  3. Tænd for strømmen til extenderen.

Opsætning som Repeater

1. Placer extenderen så centralt i husstanden som muligt.
  2. Extenderen kables til strømstikket med strømkablet.
  3. Tænd for strømmen til extenderen.
  4. Det er ikke nødvendigt at tilslutte ethernet kabel.
  5. Tryk på WPS knappen på modem og derefter på extenderen.
  6. Ved brug af WPS knappen genbruges netværksnavnet fra eksisterende router.
  7. WiFi navnet og Password findes i bunden af extenderen hvis manuel konfiguration ønskes.

Opsætning af to eller flere extendere (Mesh)

1. Den første extender kables til strømstikket med strømkablet.  Herefter kables extenderen til modem med ethernet kabel.
  2. Tænd for strømmen til extenderen.
  3. Tryk på WPS knappen på modem og efterfølgende på den kablede extender.
  4. Det kan tage op til 5 minutter før modem og extender finder hinanden.
  5. Når første enhed er sat op, så er netværksnavnet og nøglen det samme som på modemmet.
  6. Placer den næste enhed et centralt sted i boligen*. Tilslut denne enhed til strømstik og tænd for strømmen.
  7. Tryk på WPS-knappen på den første enhed og herefter på WPS-knappen på den anden enhed. Enhederne vil finde hinanden. Har du flere en to enheder, så gentages processen med tryk på WPS knappen.
  8. Sluk for WiFi-knappen på modemmet så det kun er extenderne der danner trådløst netværk
  9. Du kan nu finde det samme netværksnavn som dit modems netværksnavn, når du åbner WiFi indstillinger og vælger netværk på din computer, tablet eller smartphone.
  10. Fordelen ved denne løsning er at dine computere, tablets og smartphones automatisk forbinder til bedste enhed, der leverer højeste hastighed. Bevæger du dig rundt i husstanden, forbindes der til stærkeste signal uden at internetforbindelsen hopper af.

Du har placeret enhederne rigtigt når der er konstant grønt lys i 5GHz-lampen i 3 minutter efter at den er blevet tændt. Hvis 5GHz LED'en er rød (solid eller blinkende), skal enheden placeres tættere på en anden enhed, der har en konstant grøn 5GHz lampe.

* Placer ikke den anden enhed for langt væk eller for tæt på (minimum 3 meter og max 10 meter). Sørg for, at der er maksimalt to vægge eller et gulv mellem hver enhed. Udnyt åbninger, der kan give en uhindret signal mellem enheder (korridorer, trappeopgange, døre, atriummer, køkken åbninger, osv.).

• Dual band 1600 MBit/s WiFi extender løsning
    • Mesh netværk support. Trådløs forbindelse mellem hver node
    • 2.4GHz 2x2 MIMO 802.11b/g/n
    • 5GHz 3x3 MIMO 802.11g/n/ac
    • Opsætning som Mesh, enkelt Access Punkt eller Repeater
    • Avanceret roaming og klient styring mellem acces punkter
    • Band Steering - klient flyttes til maximum båndbredde
    • Multimedia support- Bl.a. YouSee HD TV. TV boks tilslutning via Extender
    • 2 Ethernet Gb LAN ports (RJ45)