Hvordan opsætter jeg internet på Sagem Fast 3686?

Du kan tilslutte 4 pc'er direkte til modemmet med et netværkskabel. Du kan også vælge trådløst netværk, der som standard kan tilsluttes op til 10 pc'er.

For at kunne bruge den automatiske opsætning af netværket, er det nødvendigt at du har Windows XP SP2 eller nyere.

Sådan opsætter du dit modem

1. Tilslut modemkablet til modemmet i det stik, der har gevind – det skal skrues fast. Hvis dit kabel-tv-stik kun har to udgange, skal du tilslutte signalfordeleren. Hvis der kun er 1 udgang i væggen, eller vedlagte udstyr ikke passer med stikket i væggen, skal du kontakte Kundeservice, da det kan være at stikket skal udskiftes.
  2. Tilslut netværkskablet til modemmet i en af udgangene markeret med ”Ethernet” og til din pc.

Hvis du ikke har en pc du kan kable, kan du tilslutte pc, smartphone eller tablet trådløst, ved hjælp af den ”SSID” information som står på foden af dit modem eller på den vedlagte seddel ”Koder til dit modem”, der fulgte med dit modem.
  3. Tilslut strømforsyningen til modemmet.

Der kan gå op til 45 minutter, før modemmet har fået forbindelse til internettet. Du kan se, at det har forbindelse ved, at lyset i ”@” lyser konstant. Herefter kan du gå i gang med at opsætte adgang til internettet.

Sådan opsætter du dit Sagem 3686 v2 modem

Kvikguide til at komme på internettet

I vores kvikguide kan du se, hvordan du opsætter dit nye modem for at komme på internettet.

Hent vores Kvikguide

Hvad betyder lamperne?

1. Lampen lyser hvis WPS er aktiveret. Funktionen gør det muligt at forbinde til dit trådløse internet ved at trykke på en enkelt knap på modemmets top.
  2. Lyser lampen grønt, er wi-fi aktivt.
  3. Lampen lyser, hvis der er indtalt en besked på voicemail.
  4. Lyser lampen grønt, er der udstyr forbundet med netværkskabel.
  5. Lyser lampen konstant grønt, er en telefonforbindelse aktiv.
  6. Blinker lampen grønt, forsøger modemmet at gå på internettet. Lyser den konstant grønt, er modemmet på internettet.
  7. Blinker lampen grønt, kontakter modemmet YouSee (upstream). Lyser den grønt konstant, har modemmet kontakt med YouSee.
  8. Blinker lampen grønt, søger modemmet efter netværk (downstream). Lyser den konstant grønt, har modemmet fundet netværk.
  9. Lyser lampen konstant grønt, er strømmen til modemmet tændt.
Billede af YouSee modem Sagem Fast3686 V2