Vælg styresystem

Hvordan forbinder jeg Mac OS til min wi-fi forbindelse?

1. Klik på Airport-ikonet i øverste højre hjørne, og vælg det wi-fi, du vil oprette forbindelse til.

Find Airport ikonet øverst til højre på din mac for at oprette forbindelse til dit Wi-Fi

2. Indtast adgangskoden til dit wi-fi i feltet Adgangskode.

Har du glemt din adgangskode, kan du finde hjælp i artiklen Sådan finder du adgangskoden til dit wi-fi.

Vælg dit netværk i listen og skriv adgangskoden. Opret forbindelse ved at klikke Opret forbindelse.