Kontakt os

Vi tilbyder forskellige kontaktmuligheder, der passer til dine behov

1. Hvad vil du kontakte os om?

Teknisk Support

Opsætning eller fejlmelding af udstyr, hjælp til wi-fi, login, Sikkerhedspakke

Abonnementsservice

Bland Selv, YouSee More, køb, flytning, opsigelse, pin/puk kode med mere

Regningsservice

Regning, Kreditnota, Rykker, Udbetaling af tilgodehavende

Undgå ventetid

- og få hjælp online

Problemer med tv-boksen?

Med få klik kan du finde hjælp til dine problemer med boksen.

Find hjælp

Driller forbindelsen?

Med Automatisk Fejlsøgning kan du teste din internetforbindelse og få svar med det samme.

Læs mere

Spørgsmål til Bland Selv

Se hvordan du nemt blander og mixer dine tv-kanaler, så de passer til dine behov.

Læs mere