Automatisk Fejlsøgning – test din forbindelse med ét klik

Oplever du langsomt eller ustabilt internet, eller kan du slet ikke komme på nettet? Så kan du nu teste din forbindelse med Automatisk Fejlsøgning og få at vide med det samme, hvor problemet ligger.

Tag testen her:

• Testen tjekker for nedbrud og fejl, som kan være skyld i, at du oplever problemer
  • Du kan nemt få en teknikeraftale, hvis vi finder en fejl
  • Du slipper for at ringe til os
  • Du får svar med det samme
  • Du kan køre testen når som helst og hvor som helst – også fra din mobil

Til dig med internet via telefonstikket

I første omgang er det kun dig med internet via telefonstikket (DSL), der kan bruge testen. Men vi arbejder på snart at kunne tilbyde testen til alle vores bredbåndskunder.

Undgå telefontid

Testen er udviklet af vores eksperter, for at du med et par klik kan lave den fejlsøgning, du ellers ville få hjælp til ved at ringe til os. På den måde sparer du tid i telefonen og får svar med det samme.

Meld fejl til os

Finder testen en fejl, kan du automatisk indmelde fejlen og få en teknikeraftale, så problemet bliver løst hurtigst muligt. Vi fortæller dig, om der er behov for, at en tekniker kommer ud til dig, eller om det kan klares over telefonen – det eneste, du skal gøre, er at vælge den tid, der passer dig bedst.