Ændringer for dig med kabel-tv hos YouSee

Ja, så laver vi igen nogle ændringer hos YouSee. Det er lidt irriterende - det ved vi godt. Men vi gør det kun, for at kunne give dig en bedre oplevelse. Vi slukker for det FM-signal, du kan modtage gennem radiostikket i din væg. Vi ændrer også den startfrekvens, som dine tv-kanaler indlæses på.

Hos YouSee arbejder vi hele tiden på at skabe de bedste digitale oplevelser for dig. Vi vil give dig hurtigere bredbånd, og bedre tv-kvalitet. Derfor rydder vi nu lidt op i kabelnettet for at skabe mere plads til næste generation af bredbånd.

Sluk af FM-signalet i hjemmet

FM-teknologien optager meget plads i kabelnettet - og der er færre, som bruger radioantennestikket i væggen. Derfor har vi slukket for det signal, der kommer ud gennem stikket i din væg.

Har du mistet dit radiosignal, kan du klikke på linket omkring FM-sluk, så kan du se, hvordan du stadig kan lytte til radio gennem for eksempel en DAB-radio.

Læs mere om FM-sluk

Ændringer på dit tv - er du klar?

Vi har indført en ny startfrekvens. Og hvad er så det? Startfrekvensen er den frekvens, du skal bruge for at indlæse sine tv-kanaler. Klik på linket for at se, hvordan du undgår sort skærm på tv'et.

Sådan undgår du sort skærm