Ændringer for dig med kabel-tv hos YouSee

Ja, så laver vi igen nogle ændringer hos YouSee. Det er lidt irriterende - det ved vi godt. Men vi gør det kun, for at kunne give dig en bedre oplevelse. Vi slukker for det FM-signal, du kan modtage gennem radiostikket i din væg. Vi ændrer også den startfrekvens, som dine tv-kanaler indlæses på.

Del din mening med os

Hvordan vil du vurdere siden?

Karakterer tilbage

Tak for hjælpen

Vi bruger din kommentar til at forbedre yousee.dk.

Find mere hjælp på vores forum eller kontakt os

Bemærk, henvendelser vil ikke blive besvaret.

Hos YouSee arbejder vi hele tiden på at skabe de bedste digitale oplevelser for dig. Vi vil give dig hurtigere bredbånd, og bedre tv-kvalitet. Derfor rydder vi nu lidt op i kabelnettet for at skabe mere plads til næste generation af bredbånd.

Sluk af FM-signalet i hjemmet

FM-teknologien optager meget plads i kabelnettet - og der er færre, som bruger radioantennestikket i væggen. Derfor har vi slukket for det signal, der kommer ud gennem stikket i din væg.

Har du mistet dit radiosignal, kan du klikke på linket omkring FM-sluk, så kan du se, hvordan du stadig kan lytte til radio gennem for eksempel en DAB-radio.

Læs mere om FM-sluk

Ændringer på dit tv - er du klar?

Vi har indført en ny startfrekvens. Og hvad er så det? Startfrekvensen er den frekvens, du skal bruge for at indlæse sine tv-kanaler. Klik på linket for at se, hvordan du undgår sort skærm på tv'et.

Sådan undgår du sort skærm