Dine tv-muligheder når nye højder, uanset hvor i Danmark du bor. Hos YouSee investerer vi nemlig massivt i fremtidens internetforbindelse og i en tv-løsning, der blander tv og streaming på en helt ny måde.

Det betyder, at der er en række nye, spændende ting på vej til dig allerede fra slutningen af 2017 og de kommende måneder.

Masser af ekstra underholdning

Fra slutningen af året og de kommende måneder får du adgang til endnu mere underholdning med din tv-pakke. Programmer, film og serier, som du kan starte, når og hvor du vil - og som du kan se på din mobil, tablet, pc og tv-boks.

Herudover kan du se en masse eksklusiv underholdning, som du får adgang til, fordi du har YouSee Tv. Det kan fx være sæsoner af en serie, som vi har særlige rettigheder til, tv-programmer, der er produceret af os, eller særafsnit af et program, som ikke kan ses andre steder. Og der kommer hele tiden nyt til.

Se, hvad du får med i din tv-pakke

Større fleksibilitet når du ser tv

Det skal være nemmere at se tv på den måde, der passer netop dig. Uanset om det er på den store tv-skærm, på din mobil, tablet eller pc. Derfor får du inden længe mulighed for at se tv på en endnu mere fleksibel måde. Og samtidig bliver tv-oplevelsen bedre end nogensinde. For eksempel er det nu muligt at se tv via Android Tv med vores nye app.

Og inden længe lancerer vi en ny og hurtigere 4K tv-boks, der bl.a. gemmer alle dine tv-optagelser i skyen, så du kan se dem overalt.

Streamingtjenester i din tv-pakke

Inden længe kan du sammensætte din tv-pakke på en helt ny måde. Vi tror nemlig, at streamingtjenester bliver fremtidens tv-kanaler. Derfor skal du selvfølgelig kunne vælge en tv-pakke, der både består af klassiske tv-kanaler og streamingtjenester. For eksempel bliver det muligt at vælge HBO Nordic, C More og Dansk Filmskat som tv-kanaler. Vi arbejder naturligvis løbende på at få endnu flere streamingtjenester med.

Med fremtidens tv-pakke kan du altså samle al din underholdning ét sted – og dermed sammensætte og ændre din tv-pakke med ét enkelt klik. Så er det slut med masser af fjernbetjeninger og forskellige apps og login til forskellige tjenester.

Bredbånd op til 1.000 Mbit

Vores underholdning bliver hele tiden mere digital, og det stiller store krav til hastigheden på dit bredbånd. Derfor er vi i gang med den mest ambitiøse opgradering af vores net nogensinde. Inden længe kan vi levere lynhurtigt bredbånd med en hastighed på op til 1.000 Mbit til over halvdelen af danskerne.

Lige nu kan det virke som rigtig høje hastigheder, men i snit stiger danskernes internetforbrug med 50 % om året. Derfor er det vigtigt for os at være på forkant, så vi er klar med fremtidens forbindelse, når du har brug for den.

Tjek her, hvilken hastighed, du kan få