Vælg din løsning

Hvordan skifter jeg tv-kanaler på min pc?

Har du en tv-pakke der indeholder ”Bland Selv”, så kan du skifte dine tv-og streamingkanaler direkte på tv.yousee.dk.

Vi anbefaler du bruger Google Chrome som browser, når du skal bruge YouSee Tv & Film.

Først går du til tv.yousee.dk og logger ind med dit YouSee Login.

1. Klik på Indstillinger

2. Klik så på Bland Selv.

Her ser du en oversigt over alle de kanaler, du kan vælge.

Du kan sortere dem, og du kan få vist en oversigt over de kanaler du har valgt.

Til at starte med har vi valgt kanaler for dig. Derfor skal du fravælge kanaler før du kan tilvælge nye.

Du kan også se hvor mange point du har i din ”Bland Selv”-pakke. Du kan have 10, 20 eller 36 point. Pointene bruger du, når du tilvælger kanaler.

Er cirklen omkring pointene grøn, kan du skifte dine kanaler.

Er cirklen rød, har du brugt for mange point og skal fravælge kanaler før du kan skifte.
Find de tv- eller streamingkanaler du ønsker at tilvælge. Hold musen over kanalen og tryk ”Tilvælg kanal”. De markeres nu med et flueben.
Find de kanaler du ønsker af fravælge. Tryk på dem og derefter ”Fravælg kanal”.
Tryk på ”Skift nu” nederst til venstre.
Kontroller oversigten over dine til- og fravalg.
Tryk på ”Bekræft valg”. Nu skiftes kanalerne.

Dine nye kanaler er typisk klar efter 5 minutter. Du får besked på skærmen, så snart dine nye kanaler er tilgængelig på app’en. Det kan dog tage op til 24 timer før nye kanaler er tilgængelig på ekstra kort.

Du kan fortsætte med at se tv imens vi skifter dine kanaler ved at trykke på ”Gå tilbage”.

Sådan finder du HBO Nordic, C More, Viasat Film og Paramount+ på pc

Hvad betyder farverne og de turkise tal?

1. De kanaler, du har valgt og som nu er i din tv-pakke, er mørkegrønne.
2.De lysegrå er ikke valgt.
I den blå firkant kan du se hvor mange point en kanal koster. Tv-kanaler koster som udgangspunkt alle 1 point, mens streamingkanalerne koster mellem 3 og 6 point.

Hvor tit kan jeg til- og fravælge nye kanaler?

Du kan løbende skifte ulåste kanaler, du behøver ikke skifte alle kanaler på en gang. Har kanalen en hængelås, kan du ikke udskifte den endnu. En kanal er nemlig låst i 30 dage fra den dag, du har tilvalgt den. Efter de 30 dage, kan du udskifte kanalen.
Kanaler i Grundpakken kan du ikke udskifte, og de er derfor altid markeret med en hængelås.

Du kan også skifte dine kanaler på tv-boksen og på YouSee Tv & Film-app’en.