Kan boksen automatisk slette indhold, jeg har optaget?

Humax tv-boksen har en harddisk med en fast størrelse, hvilket vil sige, at der ikke er uendeligt med plads på den. Det betyder, at du kan risikerer at fylde den helt op med optagelser, specielt hvis du laver mange serieoptagelser. Så for at sikre at du altid for optaget den sidst nye udsendelse, så kan du sætte tv-boksen til automatisk at slette de ældste optagelser du har liggende, hvis de ellers er ulåste.

Sådan slår du automatisk sletning til

1. Du skal starte med at trykke Menu på din fjernbetjening.

2. Vælg så menupunktet Indstillinger og tryk OK

Billede af Indstillings menu på yousee tv boks
3. Vælg Optagelser og tryk på OK
Du skal nu vælge Optagelser

4. Tryk på pil til højre på din fjernbetjening indtil du når menupunktet Automatisk sletning. Her kan du slå automatisk sletning til.

Når den er slået til vil de ældste, ulåste optagelser blive slettet når harddisken er fyldt og en ny optagelse går i gang. Så har du altid plads til de sidste nye udsendelser.

Vælg Automatisk sletning