Hvordan bruger jeg tv-guiden og arkivet på min Humax TV-boks?

Humax tv-boks - Brug af Tv-guide og arkivSkift valg

På denne side viser vi dig, hvordan du bruger tv-guiden og det spændende tv-arkiv. Når du er i gang med at se en udsendelse, kan du nemt gå ind i vores tv-guide og vores arkiv.

Tv-guide og arkiv

Hvis du trykker på tv-guide-knappen på din fjernbetjening, åbner tv-guiden sig på skærmen, og du kan se hvad der sendes i tv lige nu og de programmer der kommer bagefter.

Tv - Humax - Tv-guide - 01

Bruger du piletasten til venstre, kan du se de programmer, der lige har været sendt.

Tv - Humax - Tv-guide - 02

Vælger du et program der har været sendt og trykker på ok-tasten på din fjernbetjening, så ser du programsiden.

Tv - Humax - Tv-guide - 03

På programsiden for en udsendelse, der har været sendt, kan du starte udsendelsen. Du kan også favoritmarkere udsendelsen på hjertet. Du kan også vælge at optage fremtidige udsendelser.

Tv - Humax - Tv-guide - 04

Bruger du piletasten til højre, kan du se de programmer, der kommer i tv.

Tv - Humax - Tv-guide - 05

Tryk på ok-tasten på din fjernbetjening, så ser du programsiden for programmet der kommer.

Her får du kun mulighed for at favoritmarkere programmet eller planlægge en optagelse.

Tv - Humax - Tv-guide - 06

Optagelse

Du kan også let optage dine yndlingsudsendelser, hvis du ikke er hjemme, når de bliver sendt.

Når du står på en udsendelse, klikker du blot på den røde optage-knap på fjernbetjeningen. Vælg nu 'Kun denne udsendelse' for at planlægge optagelsen.

Billede 5

Hvis du vil optage alle kommende udsendelser i en serie, skal du vælge 'Hele serien'.

Vil du ikke optage udsendelsen alligevel, trykker du på tilbage-knappen på din fjernbetjening.

Humax_YS5000_tv-guide_09