Hvordan får jeg undertekster på?

Der er to måder du kan indstille undertekster på. Enten på overordnet niveau for alle tv-kanaler, eller på hver enkelt kanal.

Indstil undertekst for alle kanaler

1. Først trykker du på Menu-knappen på din fjernbetjening til boksen.

2. Så vælger du menupunktet Indstillinger

3. Herinde vælger du punktet Undertekster

4. Brug piletasterne til højre eller venstre for at slå underteksterne til og fra.

Indstil undertekster på en enkelt kanal

5. Først vælger du den kanal, du vil indstille undertekster på.

6. Tryk på OK-knappen for at få navigerings-menuen frem.

7. Så markerer du ikonet med de tre knapper og trykker på OK.

8. Markér punktet Undertekster og brug piletasterne til at slå undertekster til og fra.

Hvis du efterfølgende indstiller undertekster for alle kanaler som vist øverst, så overskrives indstillingen, du har lavet på de enkelte kanaler.

Det er ikke alle kanaler, der har danske undertekster til rådighed. Er der ikke danske undertekster tilgængelig, vil underteksterne blive vist på engelsk.