Kan jeg tilføje Netflix indhold til mine favoritter?

Denne guide er til dig, der modtager tv fra YouSee gennem denne tv-boks (Humax)

Har du en anden tv-boks, kan du finde hjælp til den boks her

Humax boks

Nem adgang til dine favoritter

Har du fundet en serie eller en film, som du gerne vil se igen, kan du tilføje den til en liste af favoritter. Så kan du hurtigt finde frem til indholdet igen.

1. Inde på programsiden markerer du Tilføj til Min Liste, og trykker på OK på din fjernbetjening

Sådan tilføjer du Netflix favoritter på din YouSee tv-boks
2. Du finder Min liste ved at gå til forsiden af din Netflix, og trykke tre gange på pil op.
Her finder du dine Netflix favoritter på din YouSee tv-boks

3. Vil du på et senere tidspunkt fjerne programmet fra listen, går du igen ind på programsiden, og markerer Fjern fra Min liste, og trykker på OK

Sådan fjerner du en Netflix favorit på din YouSee tv-boks
Har du ikke Netflix, kan du bestille her