Hvordan søger jeg Netflix indhold frem?

Sådan søger du på Netflix

Du kan nemt søge på alle serier og film på Netflix.

1.  Tryk på pil op på fjernbetjeningen og vælg forstørrelsesglasset.

Sådan søger du Netflix indhold frem på din YouSee tv-boks

2. Brug piletasterne og OK-knappen for at indtaste de første bogstaver, du vil søge på.

Brug piletaster for at søge Netflix indhold frem på din YouSee tv-boks

3. Jo flere bogstaver du taster ind, des mere præcis bliver søge-resultatet.

4. Når du har fundet det, du ledte efter, markerer du resultatet enten via listen til venstre, eller på cover ikonerne til højre.

5. Tryk på OK, for at komme i gang med at afspille.

Se Netflix søgeresultater dukke frem på din YouSee tv-boks
Har du ikke Netflix, kan du bestille her