Hvordan optager jeg via YouSee Play-appen?

YouSee Play-appenSkift valg

For at se optagelser på dit tv, som du har planlagt i YouSee Play-appen eller på pc, så kræver det, at du har en Humax YS4000, YS5000 tv-boks eller en YouSee Streamer.

Du kan se i bunden af din tv-boks, hvilken model du har.

Sådan gør du

1. Åbn Tv-guiden i YouSee Play-appen og find den udsendelse, du gerne vil optage.

YouSeePlay_optag_app_01
  1. Herefter trykker du på Optag-knappen ved beskrivelsen af udsendelsen.

YouSeePlay_optag_app_02
  1. Nu skal du vælge om du vil optage den enkelte udsendelse, eller om du vil optage hele serien.

YouSeePlay_optag_app_03
  1. Når du har valgt om du vil optage udsendelsen eller serien, får du mulighed for at stoppe optagelsen igen, låse optagelsen eller tilføje den til dine favoritter.

Når du er færdig med at planlægge, skal du lukke oversigten på krydset i øverste venstre hjørne.

YouSeePlay_optag_app_04
  1. Når du er færdig med at planlægge din optagelse, ser programsiden såden her ud. Har du brug for at redigere igen, skal du trykke på Ret optagelse.

YouSeePlay_optag_app_05

Du finder alle dine optagelser under menupunktet Min Side.

Har du et Bland Selv eller et YouSee Play-abonnement og fravælger en tv-kanal. Så skal du være opmærksom på, at optagelser fra denne kanal ikke længere er tilgængelig.