Hvor finder jeg YouSee's original indhold?

Sådan finder du det på app og web

Har du ikke downloadet appen YouSee Tv & Film, kan du hente den her til Android og iPhone/iPad

1. Log ind på appen og vælge menupunktet Tv.

2. Scroll ned til du finder afsnittet YouSee Original

3. Scroll længere ned for at finde serier som The Bold Type, Suits eller Lunas Kage Bage Show.

Sådan finder du det på YouSee Tv-boksen (Humax)

Humax tv-boks

1. Vælg Tv i menuen på din tv-boks.

2. Tryk på pil ned til du kommer til Mest sete på tv lige nu.

3. Brug pil mod højre, til du kommer til afsnittet YouSee Original.

Vil du se serier som The Bold Type, Suits eller programmer som Lunas Kage Bage Show, scroller du videre mod højre.

Sådan finder du det på Cisco tv-boksen (DSL)

Cisco tv-boks med harddisk
1. Vælg Film eller Serier i menuen på dit tv. Du kan finde indholdet under begge kategorier.
Du skal vælge Film eller Serier for at finde det eksklusive indhold

2. Du skal så vælge menupunktet YouSee. Det kan du se uanset om du har valgt Film eller Serier. I eksemplet her har vi valgt Film

Her finder du det eksklusive indhold som ChriChri TV og Lunas Kagebageshow. Og med din fjernbetjening kan du nemt vælge, hvad du gerne vil se.

Rigtig god fornøjelse!

Du skal nu vælge YouSee-menuen. Her kan du se alt det eksklusive indhold.

Se det mens du er offline

Du kan også se alle ChriChri afsnittene uden at være på nettet. Du skal bare downloade dem på forhånd, og så ligger de klar under Min side på appen. Ser her, hvordan.

Klik på Download ikonet for at hente ChriChriTV ned på mobilen.

1. Først trykker du dig ind på ChriChriTV afsnittet.

2. Så trykker du på download ikonet.

Tryk på Hent nu, så henter appen ChriChriTV afsnittet.

2. På næste sidder trykker du på Hent nu. Så går vi i gang med at downloade afsnittet.

ChriChri TV ligger på Min side efter download.

3. Tryk så på menuen i venstre side.

4. Gå ned til Min side.

5. Her scroller du hen til fanen Tilgængeligt offline.

6. Her ligger indholdet, du har hentet.