Hvordan bruger jeg Viaplay i forbindelse med Bland Selv tv-kanaler?

Når du har tilvalgt Viasat Film inkl. Viaplay, får du tilsendt en e-mail til den adresse du har registreret hos YouSee.
I denne e-mail finder du denne guide til hvordan du kommer i gang med Viaplay. I e-mailen finder ud også en aktiveringskode og en sikkerhedskode.

Sådan gør du:

1. Åben din browser og gå til signup.viaplay.dk
2. Vælg YouSee som din tv-leverandør.
3. Indtast aktiveringskoden og sikkerhedskoden fra e-mailen vi har sendt.

4. Indtast din e-mailadresse og klik på Fortsæt. Følg herefter vejledningen på skærmen.

Når du er oprettet hos Viaplay med den tilsendte aktiveringskode og sikkerhedskode, så kan du logge ind på viaplay.dk, i Viaplay-appen til iOS og Android eller på PlayStation 4.