Hvor finder jeg streamingtjenesterne på min tv-boks?

Sådan finder du HBO Nordic, C More, Viasat Film og Paramount+ på din tv-boks

Vi kan ikke hjælpe dig med at vælge, hvilken film fra vores store udvalg, du skal bruge din lørdag aften på. Men vi kan hjælpe dig med at finde derhen.

1. Du starter med at trykke Menu på din fjernbetjening.

2. Du skal nu vælge menupunktet Film.

Hvis du mere er i humør til en serie, skal du vælge menupunktet Serier

Her ser du film på din YouSee tv boks

3. Du skal nu scrolle ned og vælge den ønskede pakke. Du vil kun få vist de pakker, som er inkluderet i dit abonnement,

4. Når du har valgt den ønskede pakke, vil du få vist en oversigt over de film du kan vælge imellem. Vælg den film du gerne vil se med piletasterne og tryk OK.

5. Det er altid svært når der er for mange gode valg. Men når du langt om længe har lagt dig fast på, hvilken film du skal se, så har du mulighed for at læse lidt info om filmen inden du går i gang. Når du så er klar skal du bare trykke på Afspil-ikonet og så ellers bare læne dig tilbage.
Sådan gør du tv programmer til favoritter på YouSee tv boksen