Hvor ligger mine streamingtjenester på tv-boksen?

Bemærk, for at få adgang til HBO Nordic, C More eller Viasat Film på tv-boksen, skal du have tegnet et abonnement gennem YouSee.

1. Tryk på menu på fjernbetjeningen til din tv-boks.

2. Herefter kan du enten markere Film eller Serier og trykke på OK.

3. Nu skal du bruge piletasten mod højre på fjernbetjeningen og markere Pakker. Tryk på OK.

4. Her finder du HBO Nordic, C More, Viasat Film og Paramount+. Markér din pakke, og tryk på OK for at åbne for pakkens univers af film og serier.

Kom i gang med Min Bio

Har du bestilt Min Bio gennem YouSee, kan du her se, hvordan du finder frem til filmene på YouSee Tv-boksen.

Min Bio har ikke deres egen pakke. Indholdet finder du under menupunktet Børn.

Sådan gør du:

1. Tryk på Menu på fjernbetjeningen

2. Vælg Børn. Her finder du alt indhold fra Min Bio