Hvad er mit netværks-id?

Inden du kan komme i gang med at se dine digitale tv-kanaler fra os, skal du have dem indlæst på dit tv eller boks ved hjælp af et netværks-id.

Hvilket netværks-id, du skal bruge, afhænger af, om du ser tv med en digital tv-boks, eller om du bruger et tv med en indbygget digital tv-modtager, også kaldet en DVB-C-modtager.

Læs mere om, hvordan du opsætter din DVB-C-modtager.

Oversigt over netværks-id

Vi har lavet en oversigt til dig, som viser det netværks-id, du skal bruge, alt afhængigt af om du bruger digitalt tv, YouSee Plus-boks, YouBio-boks eller en digital tv-boks, som ikke er fra os. Har du en digital tv-boks, som ikke er fra os, skal du bruge samme netværks-id, som hvis du havde et tv med digital tv-modtager.

Fælles for de forskellige tv-modtagere er, at der er forskel på dit netværks-id, afhængigt af om du har en tv-pakke med eller uden valgfrie kanaler, Ekstrakanaler eller Ekstrapakker.

Bemærk, at hvis du bruger en YouSee Plus-boks eller YouBio Boks, så vil boksene typisk selv finde netværks-id’et.

Digital tv

• Tv-pakke uden Bland Selv. Netværks-id: (00)100.
  • Tv-pakke med Bland Selv. Gælder også, hvis du har Grundpakken og samtidig har Ekstrakanaler/Ekstrapakker. Netværks-id: (00)111.
MPEG 4 TV / DVB-C TV

YouSee Plus-boksen eller HD standardboks (Samsung)

• Tv-pakke uden valgfrie kanaler. Gælder også, hvis du har Ekstrakanaler og Ekstrapakker. Netværks-id: (00)120.
  • Tv-pakke med valgfrie kanaler. Netværks-id: (00)111.*

* Har du en YouSee Plus-boks og har du valgfrie kanaler, kan det være nødvendigt at deaktivere eller slette din favoritliste, hvis dine tv-kanaler ikke bliver indlæst.

Se hvordan du indlæser tv-kanaler på din YouSee Plus boks

YouSee Boksen

YouBio-boksen

• Tv-pakke uden valgfrie kanaler. Gælder også, hvis du har Ekstrakanaler og Ekstrapakker.
    Netværks-id: (00)125.

• Tv-pakke med valgfrie kanaler. Kan ikke bruges med valgfrie kanaler, Ekstrakanaler eller Ekstrapakker endnu.
YouBio Boksen

Anden digital boks?

Har du en anden digital bokser/tuner skal du bruge følgende indstillinger for at finde dine tv-kanaler:

Netværks-id
 100
Frekvens  450000 kHz
Symbolrate   6875
Modulation   64

Har du alle dine kanaler?

For at være sikker på, du har indstillet dit tv rigtigt, kan du logge ind på siden Tv-kanaludbud på adresse. Her finder du listen over de kanaler, der er i din tv-pakke.

Enkelte foreninger bruger et andet netværks-id end standarden. Se her hvilke foreninger, der bruger et andet netværks-id.

Bolig- eller antenneforening Netværks-id
Hørgården og Remisevænget 200
Klovborg  800
Lindved  700
Raskmølle  300
Skibby og Kirke Hyllinge  200
Tørring  500
Uldum  200
Ølholm  600
Åle  400

Andre informationer dit tv kan få brug for

Udover at blive bedt om at indtaste et netværks-id ved indlæsning af tv-kanaler, kan du også få besked om at angive enten frekvens, symbolrate eller modulation. Disse oplysninger kan du finde i nedenstående tabel.

Frekvens 450000 kHz
Symbolrate 6875
Modulation 64

Indlæsning af kanaler

Bruger du en tv-boks vil dine tv-kanaler typisk blive indlæst automatisk. Det kan dog være, at du skal genstarte boksen før du kan se kanalerne. For tv med digitalmodtagere skal du selv finde tv-kanalerne med de angivne oplysninger. Vi har derfor lavet trin for trin-vejledninger til tv med indbygget digital-modtager (DVB-C-modtager), som du kan følge.

Sådan indlæser du dine tv-kanaler.

Du kan også se vores hjælpevideo om at indlæse dine tv-kanaler