Hvilke kabler skal jeg bruge til YouSee Tv?

Der er 2 forskellige slags kabler, som du skal være opmærksom på, når du selv installerer tv derhjemme:

1. Kabel til tv
  2. Kabel til bredbånd (typisk med gevind, så det kan skrues fast på modem/router)

Valg af kabler

Gode råd om kabler

Kablerne der forbinder stikdåsen med dit tv, tv-boks eller modem bliver også betegnet som mellemkabler. Vi anbefaler at de kabler du bruger som mellemkabler har enderne støbt ind i kablerne, da det giver det bedst mulige signal. Det er oftest et dårligt mellemkabel, der er årsag til, at du har et dårligt signal. Når det gælder mellemkabler bør du være opmærksom på følgende:

• Bruge kortest mulige mellemkabler (maksimalt 10 meter langt)
  • Undgå at samle flere mellemkabler til et langt kabel, da samlingen med eksempelvis et T-stykke forringer det oprindelige tv-signal
  • Undgå at bruge mellemkabler, som har en synlig defekt såsom klemte og bøjede kabler. Hvis du skal lave en bøjning af mellemkablet, bør du sørge for, at bøjningen er så blød som muligt (udgå at lave ”knæk” på kablet)
  • Du kan med fordel bruge YouSee Ready-mærkede kabler