Hvordan bruger jeg YouSee kortet?

Du skal bruge et YouSee Kort og en digital kortlæser, hvis du har Bland Selv-kanaler som en del af dit tv-abonnement – eller hvis har du tilkøbt Ekstrakanaler.

Et YouSee Kort er et digitalt plastikkort, som du bestiller hos os. Du kan også bestille en YouSee Kortlæser hos os, eller du kan købe en kortlæser i en elektronikbutik. Her skal du dog sikre dig, at kortlæseren er markeret som YouSee Ready. Læs mere om YouSee Ready.

Har du en tv-boks med indbygget kortlæser, skal du sætte dit YouSee Kort direkte i boksen.

Har dit tv en indbygget digital tv-modtager (en DVB-C-modtager), kan du stadig se dine tv-kanaler fra Grund-, Mellem- eller Fuldpakken uden andet ekstra udstyr end et kabel mellem dit tv og tv-stik.

Sådan indsætter du YouSee Kort og kortlæser i dit tv

Se den korte videoguide, eller følg vejledningen nedenfor.

1. Sæt dit YouSee Kort i kortlæseren. Hold kortlæseren, så logoet vender opad. Sæt kortet ind med chippen først – chippen skal vende opad.

YouSee ready

2. Sluk dit tv. Sæt kortlæseren med dit YouSee Kort ind i tv’et. Sæt kortlæseren med dit YouSee Kort ind i Common Interface-indgangen på dit tv. På de fleste tv’er skal logoet på kortlæseren vende mod bagsiden af tv’et.

3. Tænd dit tv, og lav en ny kanalsøgning. Vælg netværks-id 111, hvis du har Ekstrakanaler eller en tv-pakke med Bland Selv. Ellers skal du vælge netværks-id 100. Læs mere om netværks-id.

Få mere hjælp i vejledningen til dit tv.

YouSee Kortlæser
Får du denne fejlbesked? Det kan du gøre

Venligst indsæt programkort for at få adgang til program

Eller

Programkort fejl

Prøv at sætte kortet i kortlæseren – og kortlæseren i tv’et – igen.  Se punkt 1 i vejledningen.

Begge fejlbeskeder kommer, hvis kortlæseren ikke kan
registrere kortet,  eller hvis kortlæseren ikke er indsat
korrekt i tv’et.

Du har ikke adgang til kanalen.

Tjek, at kanalen er med i din tv-pakke.

Er det en ny Bland Selv-kanal, du har valgt?
Så skal dit YouSee Kort opdateres.

Tænd dit tv, så sker opdateringen automatisk inden
for en time.

Støder du på problemer, er det også altid en god idé at dobbelttjekke, at tv’ets netværks-id er 111

Når du skifter Bland Selv-kanaler

Du kan ændre dine Ekstrakanaler eller Bland Selv-kanaler på Mit YouSee – både her på hjemmesiden og via appen. Dit YouSee Kort opdaterer automatisk, når du tænder dit tv. Men der kan gå op til en time, fra du har skiftet kanalerne, til du kan se dem.

Se tv i flere rum

Vil du se dine Bland Selv-kanaler på flere tv’er, kan du købe Ekstrakort (kopier af dit YouSee Kort) og ekstra kortlæsere. Du kan også købe ekstra tv-bokse.

Vil du bestille et Ekstrakort, kan du skrive til Kundeservice eller ringe på 70 70 40 40.

Bemærk, at du ikke kan se events på Ekstrakort, da rettighederne til dem kun gælder for ét kort pr. abonnement, altså dit YouSee Kort.

Læs mere om, hvordan du får tv i flere rum.