Bland Selv tv-kanaler

Tv via Fiber eller Tv via telefonstikket, DSL

Du kan vælge et abonnement med enten 10, 20 eller 36 Bland Selv tv-kanaler. Med Bland Selv tv-kanaler har du et antal kanalpladser, som du har mulighed for at udskifte, så du kan vælge præcis de kanaler, du gerne vil have. Hver gang du skifter en kanal er den nye kanal låst i 30 dage. Du kan her se, hvordan du skifter kanalerne via tv-boksen.

Se herunder hvilke kanaler du kan vælge imellem:

• Vilde dyr, søde dyr, mystiske dyr og farlige dyr. Dyr, som du har lyst til at kramme og dyr, som kan slå dig ihjel. Dyr, som du aldrig har hørt om og dyr, som du ser hver dag. Kort sagt: Animal Planet er bare dyr! Se bl.a. Gator Boys, Animal Cops og Tanked.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• BBC Brit

BBC Brit er kanalen, hvis du holder af Top Gear: alle nye episoder har nordisk premiere på kanalen! På programfladen er også drama-, komedie- og krimiserier samt quiz- og underholdningsprogrammer. Værterne, såsom Graham Norton, Louis Theroux og Stephen Fry, er blandt de største britiske tv-navne. Alt er tekstet på dansk.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• BBC Earth

BBC Earth viser verdensklasse faktaprogrammer, programmer om videnskab, teknologi og historie i den høje, kendte BBC kvalitet. Kanalen viser vores planet fra overraskende vinkler. Alt er tekstet på dansk.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• BBC World

Flere hundrede korrespondenter verden over er fundamentet for BCC Worlds 24-timers nyhedskanal. En seriøs nyhedsdækning, kombineret med dybdegående reportager, interview, magasinprogrammer og programmer inden for fritid og rejser.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Blue Hustler

Blue Hustler er en amerikansk erotisk kanal.

• Boomerang

Boomerang er et sjovt og sikkert sted for de mindste drenge og piger. Men derudover vækker Boomerang med sine klassiske serier også minder hos mange voksne, hvilket gør den til et stort hit blandt forældre. Alle programmer er på dansk.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• C More Golf

C More Golf viser samtlige turneringer i den prestigefyldte golftour, PGA Tour samt FedExCup og The Players Championship. Desuden vises en lang række magasinprogrammer samt mange klassiske turneringer og højdepunkter fra golfhistorien.

• CANAL9

På Canal 9 er sendefladen fyldt med topfodbold hver uge. Mette Cornelius, Flemming Povlsen og David Nielsen guider seerne igennem kampene fra den hjemlige Alka Superliga i samarbejde med kanalens kompetente kommentatorer og reportere, der følger ligaen intenst fra alle de danske fodboldstadions. Fra udlandet byder Canal 9 på Serie A, La Liga og Europa League. Foruden fodbold viser Canal 9 også en række af de største og mest populære serier og film til mænd.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Cartoon Network

Cartoon Network er en dansk børnekanal, hvis mission er at underholde børn og give dem et sjovt pusterum fra en travl hverdag. Cartoon Network har verdens største tegnefilmsbibliotek og viser også tegnefilm og spillefilm i fuld længde. Desuden engagerer kanalen børnene gennem kreative konkurrencer og aktiviteter. Cartoon sender med dansk tale.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• CBS Reality

Den amerikanske kanal CBS Reality bringer dig tæt på hverdagens dramaer. Spændende dokumentarer tager dig med til redningsaktioner og andre begivenheder med spænding og action fra virkelighedens verden.

• CNN

CNN International er en amerikansk nyhedskanal, der ud over nyheder og nyhedsmagasiner sender interview, dokumentarprogrammer, sport og underholdning.

• Comedy Central

Comedy Central er den eneste 24-timers comedy-kanal i Danmark med de sjoveste komedieserier, late night talkshows og det bedste stand-up fra hele verden. Har man lyst til comedy, så sker det på Comedy Central!

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Dantoto Racing Live

Racing Live kanalen produceres af Danske Lotteri Spil, Dantoto og bringer alle de væddeløb som Dantoto udbyder spil til. Alle store danske arrangementer men også flere af de store udenlandske væddeløbsdage.

• Discovery

Discovery Channel er kanalen, der i mere end 20 år har givet danskerne mulighed for at opleve prisvindende dokumentarer, fascinerende serier og intelligent underholdning i højeste kvalitet. Oplev imponerende ingeniørkunst, svedig bilmekanik, vilde eksperimenter, overlevelsesfærdigheder i vildmarken og et fascinerende persongalleri i serier såsom Running Wild med Bear Grylls, Deadliest Catch, Gold Rush, Wheeler Dealers og Forklaring følger.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Discovery Science

Discovery Science sender prisvindende dokumentarer og serier for dig, som er nysgerrig efter at vide, hvordan verdenen fungerer. Her får du et unikt indblik i svimlende teorier om vores univers, fascinerende eksperimenter og viden om fremtidens teknologi.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Discovery Showcase

HD Showcase - se hele verden knivskarpt. På Discovery HD Showcase kan du opleve hele verden i knivskarp HD-kvalitet. Kanalen viser alle de de bedste programmer fra Discoverys kanaler i en billedkvalitet, så de virkelig kommer til deres ret. Oplev teknologi, sjove eksperimenter, vilde biler og imponerende natur, så det kan fornemmes af alle sanser.

• Discovery World

Antikke kulturer, arkæologi og hele verdens historie. Discovery World er kanalen for dig, som vil vide mere om vores forunderlige verden og fascineres af vores forskelligartede kulturer og geografi. Discovery World sender prisvindende dokumentarer og serier, der lader dig komme helt tæt på verdens største konflikter, tragedier og triumfer. På Discovery World kan du bl.a. se serierne "Koder og Konspirationer", der går tæt på bl.a. Frimurerne og amerikanske nazister. I serien "Anthony Bourdain: Uden booking" rejser Anthony rundt i verden og møder mennesker og oplever steder, du ikke troede fandtes. I "Bag om historien" fortælles bemærkelsesværdige historier bag mange af fortidens mest betydningsfulde opfindelser. I "Days that shock the world" går Discovery World bag om tidens mange tragiske begivenheder.

• Disney Channel

Disney Channel tilbyder underholdning for hele familien og her finder man det bedste fra Disneys magiske verden. Kanalen viser en blanding af klassiske og nye film og populære serier. Alle programmer er enten med danske stemmer eller tekstede på dansk.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Disney Junior

Disney Junior er tv-kanalen for de 2 til 7-årige og deres forældre. Kanalen viser det bedste fra Disneys fantastiske fortællinger og de elskede figurer på en måde, som opfordrer til legefuld indlæring. Alle programmer er med dansk tale. Disney Junior sender dagligt mellem kl. 06.00 og 19.00.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Disney XD

Disney XD er Disneys komedie-, action- og sportskanal for børn og unge. Indholdet er skræddersyet til dem, der er til eventyr, sjov og narrestreger. Kanalens ambition er at underholde med tempofyldt action og humor på en måde, der appellerer til børn og unge.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• eSports TV

På eSportsTV kan du se det bedste inden for eSport og online gaming. Vi viser gaming med de førende eSports-stjerner og fra de professionelle eSports-ligaer og mesterskaber som ESLOne, Intel® Extreme Masters, ESL Pro League og DreamHack. EsportsTV er ikke kun for hardcore gamere - det er underholdning på højt plan. Kanalen er engelsksproget og viser indhold alle døgnets timer.

• Eurosport 1

Eurosport 1 sender dagligt de mest medrivende sportsøjeblikke direkte fra de største sportsgrene og med de mest kompetente eksperter ved mikrofonerne.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Eurosport 2

På Eurosport 2 får seerne kampe fra den hjemlige Alka Superliga med et stærkt ekspertteam ved roret. Eurosport Danmark sender også fra Bundesligaen, Europa League, La Liga og Serie A.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• H2

H2 er en kanal, hvor information er lig med underholdning fortalt på en ny, overraskende og spændende måde. Kanalen indeholder et line-up af egenproducerede serier og programmer, der giver et anderledes perspektiv på alverdens historier.

• History Channel

Tag med på en fantastisk rejse, hvor den moderne verden møder de historiske rødder, og originale mænd lever utrolige liv. HISTORY® giver et underholdende, autentisk og spændende indblik i en inspirerende verden, der er meget mere end bare historie.

• Investigation Discovery

Stærke dokumentarserier om drabsager, familiefejder, kidnapninger og efterforskning er hovedtemaerne på Danmarks eneste krimikanal, ID – Investigation Discovery. Med beretninger fra de mennesker, der har oplevet forbrydelserne på krop og sjæl, går ID helt tæt på pårørende, ofrene, vidnerne og forbryderne.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Kanal 4

Kanal 4 er Danmarks kvindekanal med tid til nærvær og fordybelse. Kanal 4 sender vedkommende tv til alle Danmarks kvinder med et programunivers fyldt med inspirerende underholdning. Sid med på første række til stærke og medrivende danske programmer, romantiske film, dokumentarer og de bedste udenlandske serier.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• 6'eren

6’eren viser actionfilm, actionserier, comedy og er hver uge garant for fodbold i verdensklasse. Premier League, La Liga, Europa League, spansk og engelsk pokalfodbold samt VM-kvalifikationskampe. Følg dine favorithold, når de brillerer i intense opgør i de største ligaer og få præsenteret det bedste fra fodboldens verden af nogle af Danmarks mest kompetente værter og eksperter – det er for ægte fans.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Motors TV

Motorsport.tv er en fransk kanal for motorsportsentusiaster. Motorsport.tv sender fra de store, kendte motorløb, f.eks. Nascar, DTM og Le Mans, kigger i motorsportsarkiverne samt anmelder forskellige køretøjer.

• MTV

MTV er en tv-kanal for unge. Her er nytænkende og provokerende underholdning i form af fantastiske shows med intriger, satire, halsbrækkende stunts, glimmer og glamour, - kombineret med den nyeste musik og de fedeste musikvideoer.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• MTV Rocks

MTV Rocks er dedikeret til rock og alternativ musik. Du får Top 5 med dine favoritbands, rock-klassikere, de seneste nye udgivelser og programmet Biggest! Hottest! Loudest!

• Nat Geo People

NAT GEO People er en rendyrket dokumentarkanal med fokus på menneskelige værdier og inspirerende historier fra hele kloden. Uden filter og uden opstillet reality men med masser af nysgerrighed og hjerte.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Nat Geo Wild

Nat Geo Wild sender de bedste og mest eventyrlige naturprogrammer. Detaljerne er utrolige og farverne intense. Med sædvanlig begejstring for den vilde natur tager Nat Geo Wild seerne med på uforglemmelige ture i den vilde og eksotiske natur og præsenterer dens utrolige skabninger på en ny og overbevisende måde.

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• National Geographic

National Geographic byder på de underholdende programmer inden for historie, videnskab og teknologi, natur, rejser og eventyr. Underholdning for hele familien!

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Nick Jr

Nick Jr. er en kanal, som alene henvender sig til børn mellem 2-6 år. Alle programmer er med dansk tale og består af pædagogiske og lærerige tegneserier tilpasset de yngste.

• Nickelodeon

Nickelodeon viser et bredt udbud af de bedste tegneserier og serier. For de helt små er der indlæringsprogrammer, og for de større børn er der sjove, skægge og spændende animerede serier, dramaer og komedier. Alle udsendelser er på dansk.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Travel Channel

Travel Channel er kanalen for globetrotter og andre, der vil vide mere om eksotiske og fjerne rejsemål, men sender også fra de nære europæiske og nordiske feriesteder og storbyer. Udsendelser om kultur, kunst, livsstil, mad og drikke, der kan give inspiration og tips til nye spændende rejser.

• Playboy TV

Playboy TV viser alt fra originale Playboy-serier til europæisk-producerede erotiske serier.

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TLC

TLC byder på en blanding af fakta, humor, fordybelse samt passionerede og skæve personligheder med begge ben på jorden. Her finder du inspirerende og autentiske programmer med humor og kant. Se bl.a. Say Yes to the Dress, Cake Boss og Masterchef.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TNT

TNT er en 24 timers kanal, der giver seerne en lækker cocktail af afslappende film, varme komedier og prisbelønnede dramaserier.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TV 2 Charlie

TV 2 Charlie er tv for det modne seerpublikum. Kanalen har fokus på underholdning og sender koncerter med populærmusik, quizzer, talkshow og revy. Programfladen er krydret med populære drama- og krimiserier samt gensyn med gode danske film.

TV Arkiv / Periode: Ja / 30 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TV 2 Fri

Fritids- og friluftskanal med fokus på have, hobby, mad, natur, bolig og gør-det-selv. Hver dag sendes direkte fra kanalens flagskib: Frihuset. Kanalen sender desuden nogle af de bedste udenlandske dokumentar- og livsstilsprogrammer.

TV Arkiv / Periode: Ja / 30 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TV 2 NEWS

TV 2 News sender nyheder og reportager fra ind- og udland døgnet rundt hele ugen. Kanalen har egne aktuelle magasiner, der dækker finansverdenen, de politiske arenaer, kulturscenen og sportsverdenen.

TV Arkiv / Periode: Ja / 30 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TV2 Sport

TV 2 SPORT fokuserer på danske rettigheder og på store events. Sportskanalen vil - foruden øget dækning af dansk håndbold - bl.a. vise slutrunder i håndbold og fodbold, OL, dansk ishockey og cykling. Desuden har TV 2 SPORT rettigheder til den hollandske æresdivision i fodbold, de store badmintonturneringer, verdens bedste basketball-liga, NBA, EM- eller VM-slutrunder i ishockey, svømning, kano og kajak, langrend, alpin skisport, skiskydning, freestyle og snowboard.

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TV2 Zulu

TV2 Zulu er kendt som en comedy kanal, hvor du får masser af underholdning fra danske komikere og de store udenlandske comedy-stjerner. TV2 Zulu viser også populære amerikanske tv-serier og marathon serie-søndage med hele sæsoner af populære serier - og så selvfølgelig film!

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TV3 Plus

TV3+ giver dig en super cocktail af klassiske serier, populære film og fede sportsoplevelser!

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TV3 Puls

Inspirerende og fascinerende livsstilsprogrammer af høj kvalitet. Herudover er TV3 PULS en kanal med gode film og stærke serier.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TV3 SPORT

Har fokus på de brede sportsgrene, nationalt og internaitonalt, samt rettigheder til kampe fra de største fodboldligaer. Altid dækket af kompetente værter og eksperter.

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TV3 MAX

TV3 MAX er kanalen, der med sin sammensætning af sport, comedy og livsstilsprogrammer især henvender sig til den mandlige TV-seer.

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Travel Channel

Travel Channel er kanalen for globetrotter og andre, der vil vide mere om eksotiske og fjerne rejsemål, men sender også fra de nære europæiske og nordiske feriesteder og storbyer. Udsendelser om kultur, kunst, livsstil, mad og drikke, der kan give inspiration og tips til nye spændende rejser.

• VH1

VH1 er en musikkanal for de 25-50-årige med de største hits fra før og nu. VH1 sender musikvideoer, dokumentarer og koncerterne fra 80'erne, 90'erne og frem til i dag - hele døgnet rundt.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Vh1 Classic

"Guld" versionen af Vh1. Musikkanalen for de modne seere. Her får du Golden Oldie's på stribe.

• Viasat Explore

Viasat Explore udfordrer din eventyrlyst. Kanalen er med eventyr og ekstreme oplevelser. En god blanding af dybdeborende dokumentar, indholdsrige ekspeditioner og ekstrem sport.

• Viasat Golf

Viasat Golf sender over 1300 timers live-golf om året med danske kommentatorer. Herudover sender kanalen magasiner, baggrundsudsendelser og masser af golftips. Viasat Golf har eksklusive rettigheder til bå-de European Tour, US PGA Tour, World Golf Championships, World Cup, Presidents Cup, Solheim Cup og meget mere.

• Viasat History

For at forstå nutiden, skal man kende fortiden. På Viasat History får du både verdenshistorien, oldtidens og den moderne tids historie præsenteret på en relevant og spændende måde.

• Viasat Nature

De bedste dokumentar-, natur- og dyreudsendelser. Viasat Nature er dokumentarfilm i høj kvalitet med det bedste fra dyrenes og naturens verden.

• Viasat Series

Viasat Series viser de bedste dramaserier fra hele verden med masser af Oscar-vindere og topinstruktører.