Kom igang med apps fra YouSee

Mit YouSee

Med Mit YouSee får du let et overblik over alle dine produkter, tjenester og services hos YouSee.

App’en giver dig overblik over både Tv, Bredbånd, Mobil, Mobilt Bredbånd og Telefoni samt en masse muligheder for indstillinger på dine produkter.

Læs mere om Mit YouSee appen

Prøv Mit YouSee appen, så kan du administrere dine abonnementer fra appen.

YouSee Tv & Film

Med YouSee Tv & Film app’en kan du se tv, film og serier på din smartphone eller tablet – vi giver dig adgang til timevis af underholdning, hvor du vil og når du vil.

App’en samler dine tv-kanaler, massevis af film og serier og Danmarks største børneunivers.

Læs mere om Tv & Film appen

YouSee Sikkerhedspakke

YouSee Sikkerhedspakke giver dig adgang til følgende sikkerhedsfunktioner:

• Online beskyttelse, blokerer skadelige links og websider
  • Forældrekontrol, blokerer skadeligt indhold
  • Antivirus, beskyttelse mod virus og spyware
  • Sikker søgning, viser links som er sikre at trykke på
  • Find telefonen hvis den bortkommer

Læs mere om Sikkerhedspakke appen

YouSee Musik

Med YouSee Musik har du fri adgang, til over 30 millioner musiknumre, på din mobil eller tablet.

Du kan høre musik inden for alle genrer – fra Rock til RnB og fra Pop til Klassisk. YouSee Musik rummer millioner af musiknumre til enhver lejlighed, og der kommer hele tiden nye numre og kunstnere til listen.

Læs mere om YouSee Musik appen

YouSee Voicemail

YouSee Voicemail er en visuel voicemail service, der skaber bedre overblik over din telefonsvarer.

Dine talebeskeder er nu tilgængelige ved hånden, og du kan nemt afspille, spole og slette dine talebeskeder via app’en. Derudover er det muligt at dele dine talebeskeder med andre samt ringe tilbage eller sende en SMS, direkte fra app’en.

Læs mere om YouSee Voicemail