Hjælp til YouSee Login

Dit YouSee Login bruger du til at logge på Mit YouSee og til at få adgang til tv, film og serier og musik.

Er du kunde hos YouSee, fik du automatisk et YouSee Login, da du bestilte dit produkt. Tv, bredbånd og telefoni har samme YouSee Login, mens mobil og mobilt bredbånd har sit eget.

Du skal bruge dit YouSee Login til at logge ind på Mit YouSee.

Har du tv fra YouSee gennem din forening, og har du ikke andre YouSee-produkter eller et YouSee Login, skal du selv oprette et YouSee Login.

Glemt login

Har du glemt dit login, kan du få et nyt. Du skal blot bruge dit mobilnummer, fastnetnummer eller din e-mail adresse.

Få et nyt YouSee Login

Brug det rigtige YouSee Login

Du skal være opmærksom på, at du har to forskellige YouSee Logins, hvis du både har YouSee Mobil og YouSee Tv, Bredbånd eller YouSee Plus. Det er de logins du bruger, når du logger på Mit YouSee:

• Login til YouSee Tv, Bredbånd eller YouSee Plus giver adgang til YouSee Musik, tv, film, serier, HBO Nordic og C More på computer, tablet og mobil, hvis det er inkluderet i dit abonnement.
  • Login til YouSee Mobil giver adgang til YouSee Musik, hvis det er inkluderet i dit abonnement. YouSee Mobil giver ikke adgang til at se tv, film og serier på computer, tablet og mobil.

Bemærk, hvis du både har mobil og for eksempel bredbånd hos YouSee kan du overfører din musik og playlister fra det ene login til det andet.

Se vores video om Dine muligheder på Mit YouSee