Tag din underholdning med, når du rejser i EU

Fra 1. april 2018 kan du, som kunde hos YouSee, tage al din underholdning med, når du rejser indenfor EU. Det betyder, at du kan streame live-tv og de film og serier, der hører med i dit YouSee Tv-abonnement, når du besøger et af de 28 EU-lande. Har du adgang til YouSee Musik, så kan du selvfølgelig også lytte løs til dine yndlingssange.

Og du behøver ikke at pakke en ekstra kuffert for at få det hele med. Du skal bare have YouSee Tv & Film-appen for at få adgang til dine tv-kanaler og streamingtjenester på din mobil eller tablet. Så uanset om du er i badetøfler eller skistøvler, kan du bare læne dig tilbage og streame de favoritprogrammer, du også ser derhjemme.

Du kan tage dine tv-kanaler og streamingtjenester med dig i op til 30 dage ad gangen.

Tag din tv-pakke med når du rejser indenfor EU

Du får al din underholdning med på turen

• Du kan streame al det indhold*, der hører til dit tv-abonnement på YouSee Tv & Film-appen. Du kan også gå på tv.yousee.dk på din pc. Og selvfølgelig høre yndlingsnumrene på YouSee Musik-appen.
  • Når du skal streame dine tv-kanaler og streamingtjenester, skal du have internetforbindelse. Vi anbefaler, at du benytter en wi-fi-forbindelse, hvis du har mulighed for det. Så bruger du nemlig ikke af din datapakke når du streamer.
  • Har du YouSee Mobil, kan du bruge din inkluderede datapakke, når du skal streame tv eller høre musik. Du kan dog højest bruge 10 eller 15 GB af din data, når du er i et EU-land udenfor Danmark. Antallet af GB afhænger af dit abonnement. Og du kan ikke bruge mere data end det, du har tilbage i den pågældende måned.

*For at se TV 2 via appen skal du have et TV 2 Ude-abonnement til 5 kr. om måneden. Det kan du bestille ved at ringe til kundeservice på 70 70 40 40

Se hvilke lande, der er inkluderet:

Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Irland, Italien, Kroatien, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Nordirland, Polen, Portugal, Rumænien, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Wales og Østrig.

Spørgsmål og svar

• Det koster ikke ekstra at tage dine tv-kanaler, dine streamingtjenester og din musik med i hele EU. Men der kan være omkostninger forbundet med den datatrafik du bruger, hvis du streamer uden at være forbundet via et trådløst netværk (wi-fi). Med et mobilabonnement hos YouSee med EU roaming, kan du bruge op til 10 eller 15 GB, afhængigt af dit abonnement. Du modtager en sms, når du er ved at have opbrugt de GB, du kan bruge til roaming i EU. Når de er opbrugt, så betaler du per MB du bruger. Prisen er 0,06 kr. per MB.

Hvis du har et abonnement, som kun kan anvendes i Danmark, så kan du ikke benytte dit mobilabonnement til at bruge tjenesterne i udlandet.

I Mit YouSee kan du tjekke, om du har EU-data i dit mobilabonnement.
    Du kan også ringe til os på 70 70 40 40.

Har du ikke YouSee Mobil, skal du kontakte din udbyder for at høre nærmere om datapriser i EU.

• Det er altid en god idé at være på en trådløs forbindelse – eller wi-fi, når du streamer. Så bruger du nemlig ikke selv data. Men du har også mulighed for at bruge mobilnettet. Har du mobilabonnement hos YouSee, kan du bruge mellem 10 og 15 GB af din datapakke i EU. Antallet af GB afhænger af dit abonnement.

I Mit YouSee kan du tjekke, om du har EU-data i dit mobilabonnement. Du kan også ringe til os på 70 70 40 40.

• Du kan se de tv-kanaler og streamingtjenester, du har adgang til med dit tv-abonnement, med YouSee Tv & Film-appen eller via tv.yousee.dk. Vil du høre musik, så skal du bruge YouSee Musik-appen eller besøge musik.yousee.dk.
  • Du har adgang til de tv-kanaler og streamingtjenester, som hører med til dit tv-abonnement. Du skal dog have et TV 2 Ude-abonnement for at kunne se TV 2 på YouSee Tv & Film-appen. Det koster 5 kr. om måneden og kan bestilles ved at ringe til kundeservice på 70 70 40 40.

• Vi har lavet en forbrugsguide, der fortæller, hvor meget data du egentlig bruger, når du benytter forskellige streamingtjenester.
  • Du kan tage dine tv-kanaler og streamingtjenester med dig i op til 30 dage ad gangen. Herefter skal du bruge din telefon, tablet eller pc i Danmark, før du igen får muligheden for at streame tv i udlandet.

Der er ingen tidsbegrænsing for brug af YouSee Musik i udlandet.

• Du kan stadigvæk blande dine tv-kanaler og streamingtjenester selvom du er i udlandet. Du kan blande kanalerne direkte fra YouSee Film & TV-appen. Det gør du under Indstillinger. Find så menupunktet Bland Selv og skift de ønskede kanaler.