YouSee More fordel - Børns Vilkår

Hvad er Børns Vilkår

Med Børns Vilkår støtter du BørneTelefonen, der er børnenes linje til rådgivning. Her finder de trøst eller bare en voksen, der har tid til at lytte, når barnet oplever svigt eller andet, der gør ondt i maven og gør en ked af det.

Hver dag, året rundt sidder frivillige rådgivere på BørneTelefonen klar til at lytte og rådgive børn og unge i Danmark.

BørneTelefonen får hvert år mere end 100.000 henvendelser fra børn og unge, der har brug for hjælp, og de kan ikke engang nå at besvare halvdelen.
Vælger du Børns Vilkår som fordel, bidrager du til at endnu flere børn og unge kommer igennem til BørneTelefonen, til en snak med en voksen - Sammen stopper vi svigt.

Særligt for YouSee kunder

Børns Vilkår-fordelen er udviklet specielt til YouSee’s fordelsprogram YouSee More. YouSee ønsker at støtte op om hjælp og rådgivning til udsatte børn og unge i Danmark. YouSee donerer hver måned et beløb til Børns Vilkår baseret på hvor mange kunder, der har valgt Børns Vilkår som fordel. Jo flere kunder, des flere penge til Børnetelefonen – og jo flere samtaler har de mulighed for at tage med børn og unge, der har brug for hjælp.

Kom i gang med at bruge Børns Vilkår

Når du vælger Børns Vilkår på Mit YouSee, modtager du en e-mail fra YouSee med en bekræftelse på, at du nu støtter Børns Vilkår arbejde med BørneTelefonen.

Hjælp til brug af Børns Vilkår

På Børns Vilkårs hjemmeside kan du finde mere information om BørneTelefonens indsats for at stoppe svigt af børn og unge.

Læs mere om Børnetelefonen