YouSee More fordel - Bookmate Bøger

Giver dine abonnementer adgang til YouSee More fordele, kan du her læse om, hvad fordelen Bookmate Bøger giver dig adgang til.

Hvad er Bookmate

Bookmate er en app, som er propfyldt med et fantastisk udvalg e-bøger og lydbøger til hele familien. Du får adgang til alle bøger i Bookmates Standard katalog. Kataloget rummer mere end 5.000 e-bøger og lydbøger på dansk samt 20.000 e-bøger og lydbøger på engelsk. Der er mange nye værker og rigtig mange gode bøger fra forlagenes og forfatternes bagkatalog. Der er med andre ord bøger til rigtig rigtig mange timers god læsning. Adgang til Premium kataloget kræver et særskilt abonnement fra Bookmate.

Hent Bookmate appen i App Store, Google Play, Windows Store eller besøg bookmate.dk

Kom i gang med at bruge Bookmate

Når du vælger Bookmate, modtager du en email fra YouSee med brugernavn og adgangskode. Du kan tilgå indholdet fra Bookmate på mobil og tablet via Bookmate-appen eller på bookmate.dk på en computer.

Hjælp til brug af Bookmate

Du kan finde svar på en lang række spørgsmål og svar vedrørende Bookmate på Bookmates hjemmeside