YouSee More fordel - YouSee BT PLUS

Giver dine abonnementer adgang til YouSee More fordele, kan du her læse om, hvad fordelen Yousee BT PLUS giver dig adgang til.

Hvad er YouSee BT PLUS

Med YouSee More BT PLUS får du fuld digital adgang til de seneste 30 dages artikler fra BT. Du får de seneste nyheder og alt, hvad der rører sig indenfor politik, sport, kendte og kongelige, rejser, sundhed og samliv. Herunder over 200 månedlige artikler, som normalt kun er forbeholdt abonnenter.

Få adgang til dine fordele og log ind på bt.dk nu.

Kom godt i gang med YouSee BT PLUS

Når du vælger YouSee BT PLUS, modtager du en email fra YouSee med dit brugernavn og adgangskode. Du kan gå på bt.dk via din mobil, tablet eller computer. Du kan også hente BT's app via App Store eller Google Play til din mobil og se alt indholdet. Appen kan desværre ikke hentes ned til tablet.

YouSee BT PLUS giver ikke adgang til BT's e-avis.

Du kan finde hjælp i BT's Spørgsmål & svar sektion

Eksklusivt for YouSee-kunder

YouSee BT PLUS er udviklet specielt til dig, som er YouSee More-kunde. Fordelen svarer til BT PLUS, med adgang til indhold fra de seneste 30 dage.

Se her hvordan du skifter fordele