YouSee More fordel - Nick Play

Giver dine abonnementer adgang til YouSee More fordele, kan du her læse om, hvad fordelen Nick Play giver dig adgang til.

Hvad er Nick Play

Nick Play giver dig underholdning til børn fra Nick Jr. Play (2-6 år) og Nicklodeon Play (6-12 år). Nick Jr. play, har spil og underholdning til de mindste børn mellem 2- 6-år. Børnene bliver ikke kun godt underholdt med sjove og skøre spil og tegnefilm, men får også mulighed for at involvere og udvikle sig, fordi tegneserierne opfordrer til leg og læring.

Paw Patrol, Dora Udforskeren & Go Diego go er allerede børnenes favoritter. Og Nick Jr. play viser det hele – på dansk.

Nickelodeon Play, til større børn mellem 6-12 år, er en app med masser af sjove spil og tegneserier med dine yndlingsfigurer som SvampeBob Firkant, Familien Thundermans, Game Shakers, Henry Danger og mange flere. Spil alle de skøre spil og find alle de gemte overraskelser rundt omkring i appen.

Få adgang til Nick Jr. Play og Nicklodeon Play som app på App Store eller Google Play. Nick Jr. Play kan også tilgås på nickjr.dk

Nick Play

Kom i gang med at bruge Nick Play.

Når du vælger Nick Play, modtager du en mail fra YouSee med log-in instruktioner.
Du kan tilgå alle spil og tegneserier via computer, smartphone eller tablet.

Særligt for YouSee kunder

Fordelen Nick Play er udviklet specielt til YouSee More. Når man tilgår indholdet på nickjr.dk eller Nickelodeon Play-appen vil kun noget af indholdet være tilgængeligt for alle, for eksempel det første afsnit af en tegneserie. YouSee More kunder får adgang til alt indhold på nickjr.dk og Nicklodeon Play app.

Se, hvordan du skifter fordele