YouSee fordel - pling lite

Giver dine abonnementer adgang til YouSee More fordele, kan du her læse om, hvad fordelen pling lite giver dig adgang til.

Hvad er pling lite

Med pling lite får du adgang til et bredt udvalg af underholdnings- og livsstilsartikler, tips og videoer fra Danmarks førende ugeblade og magasiner til hele familien.

Pling lite indeholder alt fra nyheder, interviews, mode, sundhed, opskrifter og rejsestof til sport, indretningstips, haveguides og selvfølgelig de bedste nyheder om de kendte og kongelige.

Indholdet stammer blandt andet fra følgende magasiner:

Se og Hør IN Spis Bedre
BILLED-BLADET ELLE Psykologi
Familie Journal Dossier Alt om videnskab
Ude og Hjemme Mad & Bolig Alt om videnskab Junior
SØNDAG Alt om haven FourFourTwo (fodbold)
Femina Vi Unge ... og mange flere

Hent pling lite appen i App Store eller Google Play. Du skal have valgt fordelen for at benytte appen.

Særligt for YouSee kunder

Appen pling lite er udviklet specielt til YouSee’s fordelsprogram YouSee More. Du kan naturligvis læse artikler fra et bestemt blad eller magasin. Det særlige ved appen er, at indholdet desuden er delt op efter kategorier, for eksempel bolig, have eller mode, så du kan få vist alt indhold på tværs af ugeblade og magasiner.

Kom i gang med at bruge pling lite

Når du vælger pling lite, modtager du en e-mail fra YouSee med brugernavn og adgangskode. Hent pling lite i App Store eller Google Play. Appen kan anvendes på mobil, tablet og du kan tilgå indholdet via plinglite.dk på en computer.

Hjælp til brug af pling lite

På deres hjemmeside kan du finde svar på en række spørgsmål om pling lite