YouSee More fordel - Sport Inside

Med YouSee More fordelen Sport Inside kan du få adgang til artikler om sport skrevet af landets bedste sportsjournalister. Læs her hvordan.

Hvad er Sport Inside?

Sport Inside er til dig, som gerne vil et spadestik dybere ned, når du læser om de største sportsgrene i verden. Der er masser af viden og fortælleglæde, når en række af landets dygtigste sportsjournalister serverer eksklusive artikler, som giver dig indsigt i dine favoritsportsgrene. Kom helt ind under huden på tidens store sportsstjerner, og læs spændende baggrundsartikler om fortidens giganter.

Sport Inside giver dig alt, du har brug for at vide om sportsgrene som:

• Fodbold
  • Motorsport
  • NFL
  • Cykling
  • e-Sport

Få adgang til Sport Inside som app på App Store eller Google Play.

Særligt for YouSee kunder

Sport Inside app er udviklet specielt til dig, som har valgt Sport Inside, som én af dine YouSee More fordele. Det særlige ved appen er, at indholdet er delt op efter sportsgrene, så du hurtigt kan få relevante artikler vist.

Kom i gang med at bruge Sport Inside

Når du vælger YouSee Sport Inside som fordel, modtager du en e-mail fra YouSee med login-instruktioner.
Du kan tilgå alle Sport Inside artikler på tablet eller smartphone.