Fordele - Blockbuster

Sådan kommer du i gang med dit abonnement hos Blockbuster

Med Blockbuster kan du vælge en film hver måned blandt et kæmpe udvalg af nye premierefilm og klassikere. Du kan se filmen på din computer, tablet, mobil, smart TV eller på din Playstation. Så længe du har Blockbuster, får du en mail med en ny filmkode hver 30. dag. Du kan indløse den på Blockbuster.dk.

Hvordan kommer jeg i gang?

Når du har valgt Blockbuster som fordel, modtager du en mail fra YouSee, som bekræfter dit valg. Inden for 24 timer vil du modtage en mail med din filmkode, som du kan bruge til en valgfri film hos Blockbuster.

Hvordan ser jeg filmene?

For at komme i gang, skal du oprette en profil hos Blockbuster. Din filmkode kan du bruge på blockbuster.dk, og du kan se filmen her eller via Blockbuster app. App'en kan du downloade i App Store eller Google Play

Kan jeg vælge Blockbuster som fordel flere gange?

Ja, det kan du godt. Ønsker du at se flere end én film hver måned, kan du vælge Blockbuster som fordel flere gange.

Jeg har glemt mit login, hvad gør jeg?

Har du glemt din filmkode, kan du altid finde den i den mail, du modtager hver 30. dag fra os.