Fordele - C More

Kom godt igang med C More

C More sikrer dig adgang til et stort underholdningsunivers med alle de største film og nyeste serier fra både ind- og udland, og fyldt med masser af børne- og familiefilm, action, drama, romantik og komedier.

Du får adgang til tv-kanalerne C More First og C More Series* samt film og Serier on Demand.

*Kunder, der har adgang til C More gennem fordelsprogrammet YouSee More, har kun adgang til C More First og C More Series via YouSee TV og Film app’en.

Hvordan kommer jeg i gang?

Du har adgang til C More via din tv-boks, ved at downloade Tv & Film-app'en eller besøg tv.yousee.dk. App’en kan downloades via App Store eller Google Play. Så har du altid den bedste underholdning lige ved hånden, uanset hvor du er i Danmark.

Hvordan logger jeg ind?

Du skal bruge dit YouSee Login til at logge ind med. Har du ikke et login, kan du opretter et her.

Hvordan ser jeg C Mores indhold?

1. Når du er logget ind på tv.yousee.dk eller via app'en, vil du kunne se indholdet under menupunkterne Film eller Serier.

Film og Serier venstre menu

2. Herefter vælger du Pakker i den øverste menu (det kan være nødvendigt at trække menupunkerne til venstre for at Pakker kommer frem).

3. Til sidst klikker du på C More.

Pakker top menu

Er dataforbruget inkluderet?

Nej, dataforbruget er ikke inkluderet, når du benytter app’en. Du bruger altså af den inkluderet data i dit abonnement.