Fordele - C More

Kom godt igang med C More

C More sikrer dig adgang til et stort underholdningsunivers med alle de største film og nyeste serier fra både ind- og udland, og fyldt med masser af børne- og familiefilm, action, drama, romantik og komedier.

Du får adgang til tv-kanalerne C More First og C More Series* samt C Mores store on demand katalog med masser af film og serier.

*Kunder, der har adgang til C More gennem fordelsprogrammet YouSee More, har kun adgang til C More First og C More Series via YouSee TV og Film app’en.

Hvordan kommer jeg i gang?

Du har adgang til C More via din tv-boks, ved at downloade Tv & Film-app'en eller besøg tv.yousee.dk. App’en kan downloades via App Store eller Google Play. Så har du altid den bedste underholdning lige ved hånden, uanset hvor du er i Danmark.

Hvordan logger jeg ind?

Du skal bruge dit YouSee Login til at logge ind med. Har du ikke et login, kan du opretter et her.

Hvordan ser jeg C Mores indhold?

1. Når du er logget ind på tv.yousee.dk eller via app'en, vil du kunne se indholdet under menupunkterne Kanaler

Vælg kanaler

2. Herefter finder du C More på listen over kanaler. Kig nederst på listen, her finder du de sidst tilføjede kanaler og tjenester.

Vælg C More

Er dataforbruget inkluderet?

Nej, dataforbruget er ikke inkluderet, når du benytter app’en. Du bruger altså af den inkluderet data i dit abonnement.