Generelle spørgsmål til Fordele fra YouSee

Hvor mange Fordele giver mit mobilabonnement?

Antallet af Fordele du kan få afhænger af, hvilket abonnement du har.

Disse abonnementer giver en Fordel:

• Fri Tale & 3GB Basis

Disse abonnementer giver to Fordele:

• Fri Tale & 8GB Basis

Disse abonnementer giver tre Fordele:

• Fri Tale & 40GB Basis

Hvordan kan jeg se, hvilke Fordele jeg har?

I Mit YouSee har du et overblik over dine abonnementer og dine tilgængelige fordele. Du kan både se de fordele du har valgt og eventuelt ikke-valgte fordele.

Hvorfor skal jeg være tilmeldt elektronisk kommunikation for at få adgang til Fordele fra YouSee?

Al information omkring tjenesterne og hvordan man kommer i gang, bliver sendt på mail. Både fra os og vores partnere. Derfor har vi behov for din mail.

Hvor ofte kan jeg udskifte mine fordele?

Du kan skifte en valgfri fordel hver 30. dage. Det vil sige, at selvom du har valgt en fordel midt i måneden, kan den skiftes efter 30 dage.

Hvorfor kan jeg ikke udskifte mine fordele?

Når du vælger en fordel, er den låst i 30 dage. Herefter kan du frit skifte, når det passer dig

Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt login til en af mine fordele?

Hvis du har glemt dit login, kan du altid anmode om at få et nyt. Se hvordan du gør under den enkelte fordel.