Sådan bruger du Fordele fra YouSee

Se hvordan du kommer i gang med Fordele fra YouSee

Sådan aktiverer du dine Fordele

Al information omkring Fordele fra YouSee, hvordan man kommer i gang og hvordan man bruger tjenesterne, bliver sendt til dig pr. e-mail. Både information fra YouSee og vores forskellige samarbejdspartnere.

Det er derfor nødvendigt, at du aktiverer dine fordele ved at tilmelde dig elektronisk kommunikation. Du kan læse mere om elektronisk kommunikation når du går igennem aktiveringsforløbet.

Denne guide viser dig, hvordan du aktiverer Fordele.

1. Når du er logget ind og ikke i forvejen er tilmeldt elektronisk kommunikation, vil du blive bedt om at aktivere dine fordele. Det gør du ved at indtaste din e-mail og klikke på aktiver
  2. Når du har klikket på aktiver er dine fordele aktiveret, og du er klar til at vælge dine fordele.