Sådan bruger du Fordele fra YouSee

Se hvordan du kommer i gang med Fordele fra YouSee

Sådan vælger du en Fordel

Fordele fra YouSee giver adgang til et bredt udvalg af fordele - hvor du kan vælge lige præcis den eller de fordele, som passer til dig.

For at kunne vælge dine fordele, skal du logge ind i Mit YouSee. Du logger ind med dit brugernavn og adgangskode. Har du glemt din adgangskode, kan du trykke på linket Glemt login, så sender vi din kode til dit mobilnummer eller din e-mail.

Hvis du ikke har et YouSee login, kan du se her hvordan du oprette det.

Skift en fordel
  • Log først ind på YouSee Selvbetjening for at få adgang til dine fordele. For at vælge en fordel skal du klikke på Vælg fordel
  • Du får nu vist alle de fordele du kan vælge imellem. Tryk på Ledig fordel for at se hvilke Fordele du kan vælge. Du kan læse mere om de enkelte fordele ved at trykke på knappen Se fordel.
Skift fordel
  • Når du har fundet den fordel, du gerne vil vælge, trykker du på Vælg fordel.
  • Du vil nu blive bedt om at bekræfte dit valg. Når du bekræfter, vil den valgte fordel være låst i 30 dage. Efter 30 dage kan du frit skifte til en ny fordel. Tryk ok. Fordelen er nu tilføjet.

Du modtager kort tid efter en bekræftelse pr email. I e-mailen bekræfter vi valget af din nye fordel og fortæller, hvordan du kommer i gang med at bruge den.

I nogle tilfælde vil du også få en email fra vores samarbejdspartner, som vil hjælpe dig i gang med din nye fordel.

Din fordel er nu valgt, og du kan gå i gang med at bruge den. Hvis du har mulighed for at vælge flere fordele, kan du gå tilbage og tilføje dem på samme måde.