Fordele fra YouSee - YouSee Film og Serier

Få fri adgang til de bedste filmklassikere og massevis af børneunderholdning.

Sådan kommer du i gang med YouSee Film & Seriepakken

YouSee Film & Serier giver dig et stort udvalg af film og serier, som du kan se lige så tit du vil, uden at du skal betale ekstra og uden at du bruger data.

Stort børneunivers

Se masserr af børneunderholdning fra blandt andet  Nickeloden.

Internationale film

Du kan også søge på en filmkategori som romantik, komedier, drama eller action og se film med eksempelvis Sylvester Stallone eller Bruce Willis.

Film og serier på alle skærme

Du kan tage underholdningen med dig overalt i Danmark - så har du altid en god film ved hånden via din pc, mobil eller tablet.

Hvordan kommer jeg i gang?

Når du har valgt denne fordel i YouSee's Selvbetjening, vil du modtage en e-mail fra YouSee, som bekræfter dit valg af fordel, og guider dig til hvordan du får adgang. Læs mere om hvordan du vælger fordele.