Ændring af mobil-abonnement

Her på siden kan du se, hvordan du ændrer i dine mobil-abonnementer.

Du og vedkommende, der skal overtage abonnementet, skal udfylde et overtagelsesskema.

Hent overtagelsesblanket (PDF)

Det er personen, som afgiver abonnementet, der skal sende skemaet til os med posten.

Send skemaet til:

YouSee A/S
Ordresupport - PKS2
Borups Alle 43-45 C8 825
2200 Kbh. N

Du skal ikke udfylde feltet Nyt identitetsnummer (ICC) på overtagelsesskemaet. Det udfylder vi, hvis du ønsker et nyt sim-kort.

Godkendelse af overdragelse

Som afgiver af mobilnummeret modtager du herefter en bekræftelse pr. brev. Du har 14 dages indsigelsesret fra den dag, du har modtaget brevet.

Selve overdragelsen af abonnementet træder først i kraft fra den dato, der fremgår på ordrebekræftelsen. Vi sender ordrebekræftelsen til den hidtidige kunde (opsigelse) og til den nye kunde (oprettelse).