Ændring af produkter via kabel-tv

Her har vi samlet guides til, hvordan du ændrer i dine YouSee-produkter, som du får via dit kabel-tv-stik (Coax). Vælg fanen med det produkt, du gerne vil ændre, og følg vejledningen.

Denne guide er til dig, der modtager signal fra YouSee gennem kabel-tv-stikket (Coax) og dit stik ser sådan ud
YouSee kabel-tv-stik

Sådan tilpasser du dit bredbånd

Med YouSee Bredbånd er der forskellige hastigheder at vælge imellem. Du har derfor rig mulighed for at finde den hastighed, der passer til dine behov.

På Mit YouSee under Mit Bredbånd har du mulighed for at se dit nuværende abonnement, justere på dit forhold mellem upload og download (hvis du har Bland Selv Bredbånd fra YouSee), følge løbende med i dit bredbåndsforbrug, ændre indstillingerne for dit trådløse netværk og meget andet.

Ønsker du at skifte dit bredbåndsabonnement, skal du også logge på Mit YouSee, hvorefter du bliver sendt til YouSee’s bestillingsside, hvor du kan vælge din ønskede abonnementstype.

Gå til Mit YouSee