Sådan fortryder du en bestilling

Du kan fortryde din bestilling i 14 dage regnet fra den dag, hvor du modtager ordrebekræftelsen fra YouSee. Vi refunderer beløbet inden for 14 dage fra modtagelse af din besked.

Sådan fortryder du bestilling af abonnementer

Når du som privatkunde handler med YouSee på nettet, kan du fortryde din bestilling i 14 dage regnet fra den dag, hvor du modtager ordrebekræftelsen fra YouSee.

Bruger du din fortrydelsesret, refunderer vi dine tilgodehavender senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din fortrydelse. Du kan dog blive opkrævet for oprettelsesgebyret og abonnement i de dage, hvor det har været aktivt.

Du kan fortryde en bestilling af et abonnement på følgende måder:

Sådan fortryder du bestilling af Tv Boks, modemmer og mobiltelefoner

Du kan fortryde din bestilling i 14 dage regnet fra den dag, hvor du modtager udstyret.

Bruger du din fortrydelsesret, skal du returnere varen i samme stand, som du modtog den i, og du skal sende varen til YouSee senest 14 dage efter, du har meddelt os din fortrydelse. Varen skal returneres i originalemballagen.

Udstyret skal sendes til retur til følgende adresse:

TDC Distributionscenter
Datavej 10
5220 Odense SØ
ATT Retur Logistik

Værd at vide om returnering

• Du skal selv afholde alle omkostninger ved returnering, og du bærer selv risikoen for varen under selve returneringen
  • Når du bruger din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger herunder leveringsomkostninger senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse. Har du bestilt et abonnement med oprettelsesgebyr, kan du dog blive opkrævet for oprettelsesgebyret samt brug af abonnement i de dage, hvor abonnementet har været aktivt
  • Konstaterer vi en værdiforringelse ved den returnerede vare, forbeholder vi os ret til at kræve refusion herfor

Gå til YouSee vilkår