Sådan beholder du dit nuværende nummer

Behold dit nuværende telefonnummer

Når du bestiller fastnettelefoni, skal du bestille det ved at kontakte YouSee's kundeservice. Vi sender derefter en fuldmagt, som du skal udfylde, inden vi kan overføre dit gamle telefonnummer til dit YouSee-abonnement. Fuldmagten er samtidig din opsigelse af telefonabonnementet hos dit eksisterende telefonselskab. Det er vigtigt, at du ikke selv opsiger dit gamle abonnement hos et andet telefonselskab. Hvis du selv opsiger dit gamle abonnement kan du risikere, at dit eksisterende telefonselskab vælger at beholde dit gamle nummer.

Bemærk, at du kan have en bindingsperiode til din nuværende udbyder. Flytter du telefonnummeret i bindingsperioden, risikerer du at skulle betale abonnement til to selskaber i den pågældende periode.

Overflytning af nuværende nummer koster et engangsbeløb på 195 kr.

Når din nuværende teleudbyder har bekræftet opsigelsen, sender vi en bekræftelse til dig på, hvornår dit Telefoni-abonnement med dit nuværende telefonnummer træder i kraft hos os. Vi sender dig også en mail, når telefonnummeret er overført, og din telefon fra os er klar til brug.

Ønsker du at overføre dit eksisterende telefonnummer til en bestemt dato, bedes du kontakte os.

Kontakt Kundeservice