Sådan flytter du dit abonnement

Når du flytter, kan du tage dit YouSee-produkt med dig, hvis vi kan levere til din nye adresse. Det er en god ide at melde flytning til os en måned tid, før du flytter.

Du kan melde flytning på 2 måder:

1. Udfylde formularen nedenfor. Når vi modtager formularen ringer vi til dig og bekræfter og registrerer din flytning indenfor 3 hverdage.

(Modtager du YouSee via Fiber, kan du kun melde flytning ved at ringe til os på 70 70 30 70)

2. Du kan også ringe til kundeservice og melde flytning på nummer 70 70 42 82.

Se nyttig information i forbindelse med din flytning

Du har ret til at fortryde

Du har selvfølgelig ret til at fortryde flytningen af dit produkt til den nye adresse. Du har 14 dages fortrydelsesret, fra du modtager ordrebekræftelsen.