Sådan opsiger du YouBio

Du kan nemt opsige dit YouBio abonnement på Yousee.dk, så det gælder fra udgangen af måneden.

Sådan gør du

Du kan når som helst stoppe dit abonnement med udgangen af den aktuelle måned.

Vi opkræver nemlig for dit YouBio-abonnement for én kalendermåned ad gangen. Abonnementet fortsætter automatisk måned efter måned. Du kan når som helst stoppe dit abonnement med udgangen af den aktuelle måned.

1. Log på Mit YouSee
  2. Gå ind under Mit YouBio
  3. Klik på Stop YouBio-abonnement

Abonnementet skal stoppes inden kl. 23 den sidste dag i måneden, hvis du ikke ønsker at blive opkrævet for den følgende måned.

Har du glemt dit login til Mit YouSee? Få hjælp til dit login