Brug 3G i udlandet

Vi arbejder målrettet på at skabe så god 3G dækning i udlandet som muligt. Vi har lavet roamingaftaler med udenlandske udbydere, så du kan få samme 3G funktionalitet, som du oplever på 3G nettet herhjemme.

Sådan kommer din telefon på et 3G net

Din mobil finder normalt selv tilgængelige 3G net, når du er i udlandet. Er der ingen 3G dækning, vil din mobil typisk automatisk vælge et lokalt GSM (2G) net. Har du problemer med at komme på 3G nettet i udlandet, kan det skyldes, at YouSee ikke har en 3G aftale med den pågældende operatør.

Se operatører i udlandet

På listen kan du også se hvilke operatører, vi har en dataaftale med (GPRS). For hver udbyder har vi markeret om du, udover datatrafik (GPRS) og mms, også kan benytte 3G-hastighed. For at kunne bruge GPRS roaming i de pågældende lande er det vigtigt, at du manuelt vælger den pågældende operatør i landet. Med Globaldata sker dette automatisk, og du får samtidig faste og overskuelige GPRS priser. Du kan dog med fordel vælge FlexData Global for bedre priser.

Hvis vi ikke har en aftale med operatøren, kan du være nødt til at bruge et GSM (2G) net. Du kan se, hvordan du kan indstille din mobil til at anvende GSM (2G) i vores telefonmanualer.

Priser på 3G i udlandet

Der er ingen forskel på prisen på 3G nettet og GSM (2G), når det gælder tale, data, sms og GPRS. Prisen for videotelefoni vil dog være lidt højere end normal samtalepris. Den høje hastighed på 3G betyder dog, at du hurtigt forbruger en større mængde MB, og det kan derfor blive dyrere end på GSM (2G).

Se priser i udlandet

Hvis du skal rejse inden for EU, så kan vi gøre dig Rejseklar med datapakker, som du kan benytte i 36 europæiske lande.

Få Turbo 3G i udlandet

Som udgangspunkt kan du godt bruge Turbo 3G i udlandet, hvis:

• Den operatør, du benytter, understøtter Turbo 3G.
  • Du er inden for Turbo 3G dækning.
  • Du har en mobil, der understøtter Turbo 3G. Se hvilke mobiltelefoner, der har Turbo3G i vores Mobilmanualer